AEC-Collection

Architecture, Engineering & Construction Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, infra en installatie om projecten sneller, eenvoudiger en efficiënter te beheren en op te leveren.

De AEC Collection bestaat uit:

Revit-AEC-collectie

Revit

Autodesk Revit is speciaal ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM). Dit pakket biedt functies voor bouwkundig ontwerp, MEP- en bouwtechniek en constructie. Dé tool om energiezuinigere gebouwen van een hoge kwaliteit te creëren, bouwen en onderhouden.

Bekijk software ➔

Civil-3D-AEC-Collectie

Civil 3D

Oogverblindende 3D-ontwerpen voor civieltechnische projecten maak je met Autodesk Civil 3D. Dit is dé software om civiele ontwerpen te maken en visualiseren. Voorkom uitdagingen door samen aan projecten te werken in de cloud.

Bekijk software ➔

AutoCAD-AEC-Collectie

AutoCAD

AutoCAD is de meest gebruikte CAD-software wereldwijd. De software maakt het mogelijk om 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Hierdoor versnel je het documentatieproces en de samenwerking met verschillende stakeholders.

Bekijk software ➔

InfraWorks-AEC-Collectie

InfraWorks

Autodesk InfraWorks biedt krachtige infrastructuursoftware voor 3D-modellering en visualisatie. Ontwerp en visualiseer jouw infraproject met wegen, bruggen en riolering in een levensechte 3D-omgeving.

Bekijk software ➔

Navisworks-manage-AEC-collectie

Naviswork Manage

Navisworks Manage is dé oplossing voor projectcoördinatie. Visualiseer volledige projecten binnen één model en signaleer clashes op tijd. Hiermee verminder je faalkosten.

Bekijk software ➔

3ds-max-AEC-collectie

3ds Max

3ds Max is hét pakket voor 3D-animatie, visualisatie, rendering en modellering. Met 3ds Max breng je je ontwerpen tot leven, overtuig je klanten en laat je een realistisch beeld van het eindresultaat zien.

Bekijk software ➔

recap-pro-aec-collectie

ReCap Pro

Met ReCap Pro zet je eenvoudig foto's en laserscans om naar 3D-modellen. Het uiteindelijke resultaat is een point-cloud of mesh en een accurate weergave van de bestaande situatie.

Bekijk software ➔

advance-steel-aec-collectie

Advance Steel

Advance Steel is intelligente 3D-modelleringssoftware voor engineering, detaillering en productie van staalconstructies. De software helpt ingenieurs, constructeurs en producenten dankzij gedetailleerde modellering, krachtige tools en een uitgebreide bibliotheek met objecten. 

Bekijk software ➔

Fabrication-CADmep-AEC-collectie

Fabrication CADmep

Fabrication CADmep ondersteunt het detaillerings-, fabricage- en installatieproces voor mechanica, loodgieterswerk en plaatwerk.

Bekijk software ➔

insight-AEC-collectie

Insight

Met Insight verbeter je energie- en milieuprestaties tijdens de volledige bouwcyclus.

Bekijk software ➔

structural-bridge-design-aec-collectie

Structural Bridge Design

Structural Bridge Design is analysesoftware voor het ontwerpen van bruggen.

Bekijk software ➔

formit-pro-aec-collectie

Formit Pro

Formit Pro is een 3D-teken-app om vormen en ontwerpen te maken en te gebruiken in Revit.

Bekijk software ➔

robot-structural-analysis-professional-aec-collectie

Robot Structural Analysis Professional

Robot Structural Analysis Professional is dé analysetool voor het maken van structurele berekeningen. De tool laat visueel zien wat de verdeling van de krachten is en heeft een directe koppeling met onder andere AutoCAD Structural Detailing, Revit Structure en Advance Steel.

Bekijk software ➔

vehicle-tracking-aec-collectie

Vehicle Tracking

Transportanalyses en parkeergebieden maak je inzichtelijk met een ontwerp in Vehicle Tracking.

Bekijk software ➔

autodesk-rendering-aec-collectie

Autodesk Rendering

Met cloudrendering beschik je over een vrijwel onbeperkte rekenkracht. Ideaal om sneller fotorealistische beelden met een hoge resolutie te maken.

Bekijk software ➔

autodesk-drive-pdm

Autodesk Drive

Bewaar, bekijk en deel 2D- en 3D-modellen met externe partijen via de cloud, zelfs met een partij die niet beschikt over een Autodesk ID. 

Bekijk software ➔

Autodesk Docs

Reduceer fouten en bespaar tijd door je bestanden te organiseren, distribueren en te delen met Autodesk Docs. Dit is de cloudgebaseerde gemeenschappelijke dataomgeving op het Autodesk Construction Cloud-platform.

Bekijk software ➔

CAD-Company-logo-partners

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.