AutoCAD cursussen

Bekijk het overzicht en kies de AutoCAD cursus die het best bij jou past!

Bekijk ons complete overzicht AutoCAD cursussen!

Ben je opzoek naar een AutoCAD cursus? Dan ben je bij CAD & Company aan het juiste adres. Wij bieden je een groot aantal verschillende AutoCAD cursussen voor beginners en gevorderden. 

AutoCAD basiscursus

AutoCAD basiscursus

De AutoCAD basiscursus is speciaal ontworpen voor een beginnend CAD-tekenaar, makelaar en maatvoerder. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het meest gebruikte CAD-programma ter wereld!

AutoCAD Plant 3D cursus

AutoCAD Plant 3D cursus

Ben jij een piping designer of engineer? Heb je al ervaring met het maken van een leidingontwerp en wil je de stap van 2D naar 3D maken? Dan is deze AutoCAD Plant 3D cursus echt iets voor jou!

AutoCAD cursus voor gevorderden

AutoCAD cursus voor gevorderden

Maak jij al een aantal jaar gebruik van AutoCAD en wil je de verdiepingsslag maken? In deze AutoCAD cursus voor gevorderden leer je complexe ontwerpen maken.

Veelgestelde vragen over onze AutoCAD cursussen

Wanneer staan de AutoCAD cursussen gepland?

De AutoCAD basiscursus staat in principe iedere maand ingepland. Alle beschikbare data vind je terug in ons klantportaal.

Achter iedere cursus vind je een startdatum. Duurt een cursus meer dan één dag? Dan volg je in principe één dag in de week de cursus. De cursus vindt dan altijd op dezelfde dag plaats.

Voorbeeld
Is de startdatum van de cursus bijvoorbeeld donderdag 2 juli? Dan zijn de daaropvolgende cursusdagen donderdag 9 juli, donderdag 16 juli en donderdag 23 juli.

Onze specialisatiecursussen worden niet altijd ingepland. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar worden de cursussen gegeven?

Onze cursussen worden online verzorgd via Microsoft Teams. Onze digitale klaslokalen bestaan uit maximaal 6 cursisten. Tijdens de cursus verlenen we je toegang tot een AutoCAD omgeving. Je hoeft AutoCAD dus niet op je computer te hebben geïnstalleerd.

Het is ook mogelijk om een cursus bij jou op locatie te volgen (incompany). Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoeveel kost een AutoCAD cursus?

De kosten verschillen per cursus. Dit heeft voornamelijk te maken met het aantal dagen dat je de cursus volgt. Op iedere cursuspagina zie je wat de cursus kost.

Neemt jouw organisatie deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je onze AutoCAD basiscursus helemaal kosteloos.

Deelname aan het kennisprogramma is gratis.

Zijn de cursussen geautoriseerd door Autodesk?

Zeker! Wij hebben op dit moment 11 geautoriseerde Autodesk trainers. Na iedere cursus ontvang je een officieel certificaat van deelname.