BIM 360

BIM 360

BIM 360

BIM 360 is het platform om efficiënter samen te werken aan BIM-projecten in de cloud. Met verschillende oplossingen kun je samenwerken vanaf de ontwerpfase tot en met de beheer- en onderhoudsfase. BIM 360 stroomlijnt de communicatie en centraliseert de data in BIM-projecten. BIM 360 bestaat uit losse modules die je kunt combineren.

BIM 360 Docs

BIM 360 Docs is de cloudoplossing voor documentmanagement van projecten. Met het complete projectteam beheer je alle documenten van ontwerp tot en met uitvoering. Bekijk op jouw mobiel of tablet altijd de meest actuele versie van 2D-tekeningen en 3D-modellen.

BIM 360 Coordinate

BIM 360 Coordinate (voorheen Glue) helpt de communicatie tussen ontwerpteams te verbeteren en optimaliseert de workflow. Clashes en coördinatieproblemen maak je met dit pakket direct inzichtelijk.

BIM 360 Design

BIM 360 Design maakt Revit worksharing in de cloud mogelijk. De oplossing automatiseert en centraliseert het versiebeheer. Werk met meerdere teamleden tegelijkertijd aan de meest actuele versie van de Revit-modellen.

BIM 360 Build

BIM 360 Build helpt jou om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vul je volledig digitaal in met jouw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening.

Meer informatie

Wil jij beginnen met BIMmen maar weet je niet hoe? Wij combineren onze ervaring van het BIM-proces met jouw productkennis om een 'Digital Twin' te maken. Zo borg je jouw bedrijfsstandaard en het BIM-proces en ben je klaar voor de toekomst! Meer weten