CADXpert onderdeel geworden van de NTI Group!
5 maart 2020 

CADXpert onderdeel geworden van de NTI Group!

CAD & Company is onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis. De NTI Group groeit hard binnen Europa. Zo is afgelopen maand het Deense bedrijf CADXpert trots onderdeel geworden van de NTI Group! Met deze fusie versterkt de NTI Group haar aanwezigheid in Europa.

Garanderen van de beste marktomstandigheden

“We willen onze klanten altijd de beste marktomstandigheden garanderen. De beste manier om dat te kunnen blijven doen is door onderdeel te worden van de NTI Group”, aldus Niels Stoffer & Mogens Braae, eigenaren van CADXpert. “Hierdoor zijn onze klanten nog meer verzekerd van een partner die hen ondersteunt en helpt om hun bedrijf verder te laten groeien en ontwikkelen.”

Jesper Kalko over de fusie met CADXpert

Jesper Kalko, eigenaar van NTI: “We kijken ernaar uit om zowel onze nieuwe klanten als collega’s te verwelkomen. We vinden het belangrijk dat de klant centraal staat en dat we hen nog beter kunnen maken. NTI heeft veel specialisten die klaar staan met advies en ondersteuning in deze enerverende tijd waarin de focus ligt op digitalisering op een duurzame manier.”

Over de NTI Group

De NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 28 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt omdat wij alle specialisten in huis hebben.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze fusie? Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen

Cookiestatement
arrow_drop_up arrow_drop_down