Class over OpenIJ op AU 2018
8 november 2018 

Class over OpenIJ op AU 2018

Op dinsdag 13 november start de Autodesk University (AU) in Las Vegas. Tijdens de AU komt de Autodesk community bij elkaar om van en met elkaar te leren. Ook CAD & Company is dit jaar natuurlijk weer aanwezig. Niet alleen om onze kennis te vergroten maar ook onze kennis te delen. Wij staan op de beurs met BLDNG360 en we presenteren tijdens Forge DevCon. Samen met Cees Kruit van BAM Infra verzorgen wij ook een class over OpenIJ: de grootste zeesluis ter wereld. Wij zijn ontzettend trots dat wij op dit podium hierover mogen vertellen!

OpenIJ

De sluis wordt op dit moment in de monding van het Noordzeekanaal gerealiseerd door OpenIJ. Het is een complex project, niet alleen vanwege de omvang van de sluis maar ook vanwege het feit dat de realisatie gebeurt terwijl de andere vier sluizen in de IJmond in bedrijf zijn.

AU class Get Organized Civil AU Infrastructure Projects

Tijdens onze class nemen we je mee in de documentenstroom. Hoe krijg je de documentenstroom goed georganiseerd en beschikbaar terwijl je samenwerkt met verschillende partijen en disciplines? En hoe voorkom je dubbelingen in documenten en gegevens? Kortom, hoe genereer je één versie van de waarheid voor de controle en uitvoering van dit project van wereldformaat? In deze class delen wij onze inzichten en ervaringen tijdens dit project. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen

Cookiestatement
arrow_drop_up arrow_drop_down