Skip to main content Search

Workshop Virtual Reality

Visualisatie wordt belangrijk bij BIM. Wil jij de kracht van 3D-modelling eens ervaren? Kom dan naar onze live VR-workshop op 24 april en probeer het zelf! Zo beleef je echt de ruimtes uit jouw BIM-model.

Schrijf je direct in >

NTI Open AIR 2024

Continu leren is belangrijk voor jouw innovatiekracht. Houd je kennis van jouw favoriete Autodesk software en méér up-to-date en blijf vooroplopen in je branche. Zien we jou ook op 30 mei?

Ja, ik meld mij aan >

NTI CAD & Company staat voor je klaar

Wij helpen bedrijven in de bouw- en maakindustrie bij het ontwikkelen van optimale, rendabele en duurzame ontwerpen in een steeds uitdagendere wereld. Al meer dan 30 jaar ondersteunen en begeleiden wij implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden wij trainingen door gecertificeerde trainers en delen wij onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Met een team van experts binnen heel Europa kun je bij ons terecht voor al jouw vraagstukken rondom o.a. procesoptimalisatie, BIM, PLM, datamanagement, industrie 4.0 en van 2D naar 3D bewegen. Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group waardoor wij een stevige Europese basis hebben en bedrijven ook op internationaal niveau optimaal bedienen.

 

 

Onze eigen software

Met onze software verbeter jij je werkprocessen, kun je jouw werk nog sneller en efficiënter doen en meer uit je data halen.

nti-for-revit-card-330x186.jpg
NTI FOR REVIT

Met deze handige add-on heb je meer dan 100 verschillende functionaliteiten tot je beschikking waarmee je veel tijd bespaart met het werken in Revit.

Ontdek meer

vault-330x186.jpg

NTI FOR VAULT

Met NTI FOR VAULT maak je het werken in Autodesk Vault nog makkelijker! De add-in zorgt bijvoorbeeld voor een beter overzicht op de status van je bestanden, maar ook op relaties tussen bestanden en tekeningen. 

Ontdek meer

pillr-330x186.jpg

Pillr

Creëer inzicht in jouw BIM-data en maak informatie slim en toegankelijk. Werk efficiënt samen met jouw collega's, leveranciers en partners op één centrale plek. Zo is alle informatie altijd up-to-date. 

Ontdek meer

nti-configurator-330x186.jpg

NTI CONFIGURATOR

Met de NTI CONFIGURATOR creëer je via de webbrowser gemakkelijk toegankelijke- en flexibele configuraties. De mogelijkheden zijn oneindig! Laat sales in een paar klikken een volledig 3D-model configureren.

Ontdek meer

nti-for-inventor-330x186.jpg

NTI FOR INVENTOR

Met NTI FOR INVENTOR automatiseer je simpele taken en elimineer je dubbel werk. Hierdoor voorkom je fouten en houd je tijd over voor zaken die er écht toe doen.

Ontdek meer

ntio-connect-parts-330x186.jpg
NTI CONNECT-PARTS

NTI CONNECT - PARTS is een cloudplatform waarop je de standaard en goedgekeurde bedrijfsfamilies uploadt, beschikbaar stelt en beheert voor alle modelleurs van jouw bedrijf.

Ontdek meer

nti-integrator-card-330x186.jpg

NTI INTEGRATOR

NTI INTEGRATOR is een gestandaardiseerd integratieplatform met standaardmodules voor Vault Professional, Fusion 360 Manage en een groot aantal ERP-systemen.

Ontdek meer

gww-cad-2023-330x186.jpg

GWW-CAD voor AutoCAD

Voldoe makkelijker en vooral sneller aan de NLCS-norm met de alles in-1-tool GWW-CAD voor AutoCAD. 

Ontdek meer

Bekijk onze klantreferenties

Wij zijn trots op onze projecten, maar vooral op de resultaten die wij samen met klanten behaald hebben!

nti-cad-company-kennisprogramma-logo-black.png

Lopen jouw Autodesk licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis kunt deelnemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma volg je onder andere gratis een vierdaagse basiscursus Revit.

Meer weten over de voordelen van het kennisprogramma? Bekijk dan onze kennisprogramma pagina.

 

 

nl-nieuwsbrief-450x160.jpg