arrow_drop_up arrow_drop_down
13 augustus 2020 

#CU2020 wordt een virtueel event! (en niet zomaar één)

Dit jaar organiseren wij al voor de vierde keer de CAD & Company Universiteit, het grootste Autodesk evenement in de Benelux. Tijdens dit evenement bieden wij onze klanten het podium. Aan de hand van inspirerende sessies geven zij een kijkje in de keuken van interessante en opvallende projecten en cases.

Dit jaar is dat niet anders. Tijdens de #CU2020 gaan we niet inhoudelijk in op de functionaliteiten van de verschillende Autodesk-software. Het evenement staat volledig in het teken van inspirerende klantcases. Dit jaar heeft het evenement het thema ‘Maak de versnelling’.

Wat dit jaar wel anders wordt is de locatie.

#CU2020 wordt een virtueel event

Door de Coronacrisis worden evenementen steeds vaker virtueel georganiseerd. In mei deden wij dit zelf ook al met de OPEN AIR, maar voor de #CU2020 waren we er nog niet helemaal uit. De regels worden langzaam maar zeker weer versoepeld en we mogen wat betreft het RIVM (op het moment van schrijven) het evenement gewoon door laten gaan.

Anderzijds is de toekomst op dit punt redelijk onzeker. We weten niet wat over twee weken de regels zijn.

De CAD & Company Universiteit is een evenement dat je niet zo maar mag vergeten. Het is ieder jaar een beleving en dat moet het dit jaar ook weer zijn. Kun je deze beleving ook online creëren? Met deze vraag hebben we best wel even geworsteld.

De OPEN AIR als generale repetitie

Eerder dit jaar organiseerden we de jaarlijkse OPEN AIR ook al online. Toen was de keuze simpel. Het evenement niet door laten gaan was geen optie dus er bleef maar één keuze over: een online event. Dankzij Microsoft Teams was dit relatief makkelijk en snel georganiseerd. We bouwden een speciale event-website en vanuit daar kon je gemakkelijk naar de verschillende break-out sessies.

De break-out sessies zijn met de inzet van Microsoft Teams vergaderingen live gegeven. De hoofdsessie werd gepresenteerd vanuit onze eigen studio via Microsoft live events.

Door de inzet van Microsoft Teams is het ons gelukt om snel om te schakelen naar een online event. OPEN AIR is een updatetraining en de technologie van Microsoft Teams heeft ons de mogelijkheid geboden om klanten interactief te trainen en weer helemaal op de hoogte te brengen van de nieuwste features. Wij kijken dan ook terug op een geslaagd evenement.

Met de #CU2020 is dat anders…

De #CU2020 is geen updatetraining. Het is het grootste Autodesk evenement van de Benelux met als doel kennis delen en inspireren en zo een echte beleving te creëren. Maar kun je die beleving ook online overbrengen?

Kortom, als we kiezen voor een virtueel event, moet het een beleving worden die je niet gaat vergeten.

Dit wil je niet missen!

Na een flink aantal brainstorms en het grondig afwegen van alle mogelijkheden zijn we tot de conclusie gekomen dat de #CU2020 dit jaar een virtueel event wordt dat je niet wilt missen. De OPEN AIR was een goede generale repetitie, maar met de #CU2020 brengen we de beleving van een fysiek evenement bij jou in de woonkamer (of bij jou op kantoor).

Het idee blijft hetzelfde. Deze dag zijn onze klanten aan het woord, maar dan net even op een andere manier. We werken dit jaar met verschillende thema’s, namelijk:

  • Bouw;
  • Industrie;
  • Civiel & Infra;
  • Installatie;
  • Management;
  • Technologie.

Het grote voordeel is dat je je van tevoren niet meer hoeft in te schrijven voor een track. De virtuele zalen hebben een stuk meer plaatsen dan de fysieke varianten. Het nadeel is dat er geen gezamenlijke lunch is. Maar geen zorgen, wij zorgen voor het vermaak 😉.

Schrijf je nu gratis in!

Laat je op 8 oktober 2020 inspireren tijdens de virtuele #CU2020! Ben jij erbij? Meld je dan nu gratis aan, block je agenda en laat je verrassen! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Meld je nu gratis aan! >>

Wil je meer informatie over het evenement en over de sprekers? Bekijk dan onze eventpagina.

Reactie plaatsen

Ben jij er dit jaar bij tijdens de (virtuele)

CAD & Company Universiteit?

Laat je op 8 oktober 2020 inspireren door verschillende interessante en opvallende cases uit jouw branche! Gewoon vanaf je bureau en helemaal gratis. Meld je nu aan!
Cookiestatement