NTI CAD & Company wint twee awards tijdens de OTC2021!
24 maart 2021 
1 min. leestijd

NTI CAD & Company wint twee awards tijdens de OTC2021!

Afgelopen dagen vond de digitale Autodesk One Team Conference (OTC) 2021 plaats. De OTC is een wereldwijd Autodesk evenement speciaal voor medewerkers en partners. Zoals altijd wordt de OTC afgesloten met een Awardshow voor medewerkers en partners.

Vol trots hebben wij als onderdeel van de NTI Group dit jaar twee awards in ontvangst genomen, namelijk de Marketing Innovation Award en we zijn verkozen tot Autodesk sustainability partner of the year 2021.

Autodesk Marketing Innovation Award

Elk jaar organiseren wij in oktober de CAD & Company Universiteit. Een groot evenement dat in het teken staat van kennisdelen en inspireren waarbij wij het podium bieden aan onze klanten.

Normaal gesproken is de CAD & Company Universiteit een fysiek evenement, maar vanwege Corona was dit deze keer geen optie. Dit betekende dat we snel moesten schakelen.  Samen met onze klanten, partners en het team hebben wij een prachtig virtueel event georganiseerd met meer dan 350 deelnemers.

We zijn heel trots op het resultaat dat wij samen bereikt hebben door de goede samenwerking met klanten en partners en de inzet van nieuwe technologieën en zijn ontzettend blij met de erkenning hiervoor vanuit Autodesk.

Een ander voordeel: alle content die we gemaakt hebben voor het evenement kun je gewoon terugkijken en luisteren!

Meer weten over de CAD & Company Universiteit? Aanmelden voor de editie van dit jaar is al mogelijk.

Autodesk sustainability partner of the year 2021

De NTI Group is uitgeroepen tot Autodesk sustainability partner of the year 2021 doordat wij in Noorwegen een belangrijke partner zijn van “Avfallsfrie Byggeplasser” (Geen Afvalproductie). Avfallsfrie Byggeplasser heeft een zero-waste visie wat inhoudt dat zij streven naar de productie, transport en verwerking van bouwmateriaal zonder afval.

Dit concept is een grote rol gaan spelen in het Landaas-project. Een project waar NTI een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de digitalisering en industrialisatie van het project. Het project had een belangrijke focus op prefabricage, om er zo voor te zorgen dat er geen afval van houtskeletbouw achterbleef.

NTI Noorwegen is betrokken geweest bij de implementatie van digitale tools om een volledig digitaal proces in de hele waardeketen (ontwerp, productie, prefabricage tot logistiek en montage) te waarborgen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden rondom duurzaamheid en circulariteit voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down