De supportovereenkomst. Wat is het en wat zijn de voordelen?
14 april 2021 
1 min. leestijd

De supportovereenkomst. Wat is het en wat zijn de voordelen?

Om jou en je organisatie zo snel mogelijk op weg te helpen maken wij gebruik van een supportovereenkomst. Maar wat houdt dat precies in? Je leest het in dit artikel.

CAD & Company supportovereenkomst

Wil je gebruik maken van support van onze specialisten? Dan heb je daarvoor een supportovereenkomst nodig. Het afsluiten van zo’n overeenkomst is helemaal gratis. Je gaat met deze overeenkomst akkoord dat wij jou support bieden op basis van nacalculatie.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Heb je onze support nodig? Wij hebben een uitgebreide kennisbank met FAQ’s, blogs en vlogs waarin wij onze kennis delen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. CAD & Company Support adviseert jou zodat je dit zelf op kan lossen. Dit doen we door middel van het sturen van een blog of een video.

Wil je liever dat wij dit voor je oplossen of blijkt er toch meer specialistische kennis nodig te zijn? Dan plannen wij in overleg met jou een specialist in. Dit doen wij op afstand of op locatie en rekenen wij altijd af op basis van nacalculatie. Voor onze geleverde diensten sturen wij achteraf een factuur. Om deze reden heb je een supportovereenkomst nodig.

Wil je hulp bij het sneller en slimmer werken, uitleg over functionaliteiten of projectbegeleiding- en ondersteuning? Ook daarvoor kun je de supportovereenkomst gebruiken. Meer informatie daarover lees je in dit blog.

Op basis van nacalculatie betekent dus niet dat we zonder overleg uren zullen schrijven. Dit gebeurt altijd in overleg. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Support wordt geleverd per 30 minuten. Als je een supportovereenkomst tekent betaal je (binnen Nederland) geen voorrijkosten.

CAD & Company kennisprogramma

Naast de supportovereenkomst hebben wij ook het CAD & Company kennisprogramma geïntroduceerd. Neem jij deel aan het kennisprogramma? Dan kun je gratis deelnemen aan onze basiscursussen!

Maar het biedt nog extra voordelen. Zo krijg je 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD en is ook de OPEN AIR helemaal gratis.

De kans is groot dat je al voldoet aan de voorwaarden om gratis deel te nemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Meer weten? Je leest er meer over in dit blog of neem direct contact met ons op.

Conclusie

Met de supportovereenkomst betaal je alleen nog voor de support die jij nodig heb. Je ondertekent de overeenkomst eenmalig en maakt vervolgens flexibel en snel gebruik van onze support.

Support nodig? Mail (support@cadcompany.nl) of bel (+31 88 494 66 71) ons dan gerust of kijk of jouw vraag al is behandeld op onze supportpagina.

Reactie plaatsen