Wij zijn er voor jou
16 maart 2020 

Wij zijn er voor jou

Namens het hele team van CAD & Company wil ik graag een ding heel duidelijk maken: wij zijn er voor jou! De komende weken moeten we er met elkaar voor zorgen dat we, ondanks alles, doorgaan met ons werk. De huizen moeten gebouwd blijven, bruggen moeten vervangen worden, machines moeten worden geleverd en infrastructuur moet versterkt en verbeterd worden.

Dat vraagt om creativiteit, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van ons allen. Wij zijn er met elkaar verantwoordelijk voor dat het Coronavirus zich zo min mogelijk verspreidt en dat de economie zo min mogelijk geraakt gaat worden. Dat houdt dus in dat iedereen zo goed als mogelijk zijn of haar werk moet kunnen blijven doen. En daar kunnen en willen wij jou bij helpen.

Thuiswerken

Bij CAD & Company werkt iedereen thuis. Wij zijn gewoon bereikbaar en blijven normaal ons werk doen. Cursussen en consultancy doen wij virtueel, zodat jij en jouw organisatie gewoon door kunnen gaan. Daarnaast vinden wij het onze grootste prioriteit om ervoor te zorgen dat jullie snel en goed ondersteund worden bij de nieuwe werkelijkheid: het thuiswerken.

Gratis Microsoft Teams training en licenties

Wij hebben de technologie en de kennis voor handen om ervoor te zorgen dat onze klanten door kunnen blijven werken. Daarnaast stelt Microsoft de Teams licenties gratis ter beschikking en bieden wij hiervoor gratis trainingen aan de komende dagen.

Ook kunnen wij de CAD en BIM werkplekken gevirtualiseerd aanbieden en jullie helpen met home-use licentie gebruik en licentieservers virtualiseren als dat nodig is. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar die het thuiswerken makkelijker maken zoals BIM360 en Pillr. De komende weken besteden wij hier extra aandacht aan via webinars en gratis trainingen over deze onderwerpen. Zo kunnen jullie kwaliteit blijven leveren, ook in deze nieuwe tijden.

Tot slot

Samen en met energie en inzet, komen wij hier allemaal doorheen. Het gaat niet vanzelf en makkelijk is het ook niet. Maar met goede moed, een beetje geduld en veel flexibiliteit komt het goed.

Pas op elkaar en zorg dat je er voor elkaar bent!

Reactie plaatsen

Cookiestatement
arrow_drop_up arrow_drop_down