arrow_drop_up arrow_drop_down

CAD & Company Universiteit 2020

De inschrijving is gesloten. Voor vragen kun je 

altijd mailen naar marketing@cadcompany.nl

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Inspirerende cases uit jouw vakgebied

Dit jaar veilig vanaf je eigen werkplek!

CU2020 track bouw

Bouw

CU2020 track industrie

Industrie

CU2020 track civiel & infra

Civiel & Infra

CU2020 track installatie

Installatie

CU2020 track management

Management

CU2020 track technologie

Technologie

Programma en aanvullende informatie

Datum

Donderdag 8 oktober 2020

Tijd

09.00 uur - 16.00 uur

Locatie

Vanaf je eigen bureau (online)

Investering

Gratis!

Maak de versnelling 

Dit jaar staat de CAD & Company universiteit in het teken van versnelling. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je blijft aansluiten bij de digitalisering? Hoe maak je de stappen om jouw bedrijfsproces te versnellen?


Benieuwd hoe andere bedrijven uit jouw branche de versnelling maken? Meld je dan gratis aan!

Dit staat je te wachten!

Dit zijn de sprekers!

Marcel Sukel (Programmamanager BIM, Provincie Noord-Holland)

“Als overheid verwachten we straks geen perfect opgeleverde infrastructuur, maar perfect opgeleverde data. In mijn sessie ga ik in op de rol als overheid en opdrachtgever. Wat willen we nou met data en hoe regelen we dat dan goed? Met welke dilemma’s worstelen we?”Jeffrey Man (BIM Manager, Sweco)

"Data is het nieuwe goud! Wij bij Sweco begrijpen dit maar al te goed en gaan zelfs een stap verder. Want als je data met de juiste kennis in context van de hedendaagse klantuitdagingen kunt plaatsen, bied je inzicht en breng je waarde voor onze opdrachtgevers. Tijdens de #CU2020 wil ik jullie achter de schermen meenemen en vertellen hoe wij bij Sweco tot onze fundatie rondom informatie management zijn gekomen met behulp van ISO 19650."

Jelle Pouw (BIM Coördinator, Giesbers InstallatieGroep)

"Vanuit Giesbers Installatiegroep voeren wij de installatiewerkzaamheden uit voor Homeblocks. Door gebruik te maken van slimme families in Revit hebben wij een woningconfigurator ontwikkeld. Met Dynamo automatiseren wij de voorbereiding en besparen we veel tijd."

Julian Spierings (BIM Consultant Infra, Arcadis)

"Binnen de verschillende divisies van Arcadis is het belang van data en BIM al een aantal jaar gemeengoed. Met de komst van nieuwe mogelijkheden in de software biedt dit nieuwe kansen en is ‘Design Automation’ en een ‘Digital Twin’ nu op verschillende infraprojecten toepasbaar. Met voorbeelden uit de praktijk worden de mogelijkheden en voordelen toegelicht."

Maarten Vroegindeweij (Bouwkundig Ingenieur, Domera)

“Bij Domera hebben wij door de inzet van BLDNG360 nu een communicatieplatform waarbij wij met zowel particuliere als zakelijke eindgebruikers in de bouw perfect kunnen communiceren en samenwerken. Hierdoor zijn onze klanten direct betrokken bij het ontwerpproces en is niet alleen het eindresultaat altijd naar tevredenheid maar besparen we ook veel tijd in het afstemmingsproces.”CU2020 spreker: Emile van der Starre

Emile van der Starre (Managing Director, Holland Marine Lifts)

‘’Door de migratie van de 2D Autocad omgeving naar 3D Inventor hebben wij veel meer en beter inzicht gekregen in onze ontwerpen en kunnen we mee met de digitalisering in de scheepsbouw. Op #CU2020 vertel ik welke voordelen dit heeft opgeleverd, maar ook tegen welke uitdagingen we aanliepen. Holland Marine Lifts is momenteel druk bezig met het omschakelen van het huidige ERP-pakket naar ISAH. De volgende stap is de integratie met de Autodesk Vault omgeving. Ook deze stappen dragen bij aan onze verdere digitalisering.’’
CU2020 spreker: Henk ten Voorde (Strategic Project Manager, Mitsubishi Elevator Europe)

Henk ten Voorde (Strategic Project Manager, Mitsubishi Elevator Europe)

"Mitsubishi Elevator Europe heeft voor een nieuwe standaard lift de gehele keten van verkoop tot productiegereed geautomatiseerd. Dit hebben ze gedaan door middel van een zogenaamde liftconfigurator. Tijdens de #CU2020 vertel ik alles over dit fascinerende project."

 Tomas de Swaaf (Manager ICT & Innovatie, Jan Snel)

“Bij Jan Snel maken we innovaties niet complex en door middel van upgrades zijn wij in staat om onze langere termijn doelstellingen naar voren te halen. Het is mede door deze aanpak dat modulaire bouw volwassen is geworden.”

Ton van der Veldt (Mede-oprichter van AFAS Software)

“Voor de nieuwbouw van onze AFAS-experience hebben wij vanaf dag één gekozen voor een maximale beleving. Dankzij het virtuele gebouwmodel hebben wij voor de realisatie al een volledige beleving gehad van ons nieuwe kantoor. Dit heeft ons geholpen in het nemen van ontwerpbeslissingen voor en tijdens de bouwfase. Nu de AFAS- experience is opgeleverd nemen wij de voor ons belangrijke data uit het BIM-model mee om te gebruiken in onze eigen systemen. Als gebouweigenaar hebben wij aangestuurd op een virtueel gebouwmodel. Naast het visueel inzichtelijk hebben voor de realisatie, is het hergebruik van data na voltooiing voor ons van belang. Onze ervaringen deel ik graag met je op de #CU2020.”

Nauk van der Donk (GIM Pionier Revitaliseringsprojecten, Rijksvastgoedbedrijf)

"Samen met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) wil Defensie tussen 2022 en 2042 twee derde van het vastgoed rigoureus aanpakken en klaarmaken voor de toekomst. Het beoogde resultaat van het ‘Revitaliseringsprogramma vastgoed Defensie’ is een duurzame vastgoedportefeuille die ruimte biedt voor de actuele en toekomstige taken van Defensie. Namens het projectteam zijn we begin 2020 gestart met een pilotproject waarbij we als ondersteuning van het planvomingsproces gebruik maken van een Gebieds Informatie Model (GIM). Tijdens de #CU2020 zal ik een inkijkje geven in het proces waarbij wij met behulp van het programma InfraWorks vorm proberen te geven aan dit GIM model."

Justus Slaakweg 

(Partner/Commercieel directeur, NewArmstrong)

“Hoe beheers je grote informatiestromen met een groot aantal stakeholders en hoe zorg je dat je team daar geautomatiseerd op kan rapporteren? Dit is een vraagstuk wat ons al langer bezig hield en wat in versnelling is gekomen door de Coronaperiode. Voor ons is het antwoord: Microsoft Teams. Hiermee bewaken wij onze kosten en kwaliteit en beschikken we altijd over de juiste informatie, op het juiste moment en de juiste plaats. Tijdens de #CU2020 laat ik zien hoe wij dit hebben aangepakt en wat het ons heeft opgeleverd.”

Georges Teheux (General Manager, APT Global Dredging Solutions)

APT Global Dredging Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van schepen, installaties en systemen voor de bagger- en offshore industrie. Het bedrijf levert maatwerk en heeft daarvoor zijn processen volledig schaalbaar ingericht. Afhankelijk van het project kunnen ze dus snel op- en afschalen. Tijdens de #CU2020 vertelt Georges hoe de IT-strategie van APT een integraal onderdeel vormt van de bedrijfsstrategie.

Meld je gratis aan!

Ben jij erbij op 8 oktober? Claim dan nu jouw gratis ticket!

Bekijk de terugblik van #CU2019

Bekijk de terugblik van #CU2019

Cookiestatement