CAD-ERP Connector

De verbinding tussen engineering en productie

Vraag een offerte aan


Integreer gegevens vanuit Vault automatisch in jouw ERP-pakket!

  • Synchroniseer items, stuklijsten en bestanden
  • Verlaag je faalkosten
  • Verbeter de kwaliteit van jouw data door goedgekeurde artikelen
  • Versnel je inkoopproces
  • Nooit meer handmatig overtypen
  • Maak van uren-, minutenwerk en voorkom dubbelwerk

CAD-ERP Connector

Binnen de maakindustrie zijn innovatie en productontwikkeling erg belangrijk. Hiervoor worden in de praktijk drie verschillende platformen gebruikt. Een CAD-systeem voor innovatie en productontwikkeling. Een PDM-systeem voor het beheren van tekeningen en 3D-modellen. En een ERP-systeem voor het registreren van artikelen voor het logistieke-, productie- of assemblage proces.Tijdens het innovatieproces zijn verschillende afdelingen betrokken. Vaak werkt ieder met zijn eigen software, data-silo's, verschillende -werkwijzen en -communicatieplatformen.

Door artikelgegevens vanuit één centrale bron te integreren, realiseer je een aanzienlijke optimalisatie van jouw proces. Artikelgegevens voer je éénmalig in. Je hoeft dus geen informatie meer over te nemen (wat erg foutgevoelig is) en het proces wordt niet meer onderbroken.

Met de CAD-ERP Connector zorg je voor hogere kwaliteit, lagere risico's en neem je weloverwogen beslissingen op basis van actuele informatie.


"Dankzij de CAD-ERP Connector worden Autodesk Vault gegevens geïntegreerd in Isah. Daarmee kost verzamelen van gegevens vanuit Isah veel minder tijd. We maken van uren-, minutenwerk."
Mathieu de Vries, Project Engineer bij Stinis

Meer weten?

Wil jij meer weten over wat de CAD-ERP Connector voor jouw organisatie kan betekenen? Laten we dan eens met elkaar in contact komen, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Koppel jouw CAD-systeem met