Klassikale cursus

Haal het beste uit jezelf en jouw Autodesk software

Cursussen bij CAD & Company

Wil jij het beste uit jezelf en jouw Autodesk software halen? Volg dan een cursus bij ons (door Autodesk geautoriseerde) trainingscentrum! Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring met het geven van Autodesk cursussen en hebben op dit moment elf geautoriseerde Autodesk trainers.


Leer de basis met een basiscursus of verdiep je met een specialisatiecursus. Na de cursus kun jij de software optimaal in te zetten in jouw projecten. Neem jij deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je onze basiscursussen gratis!

Klassikale basiscursus

Basiscursussen

Leer de basis van jouw Autodesk software met een van onze basiscursussen!

Leer tekenen met AutoCAD, InventorRevit voor installateurs of Revit voor ontwerpers en engineers, of controleer jouw BIM-modellen met Pillr. Bij onze vierdaagse basiscursussen krijg je daarnaast gratis een jaar lang toegang tot de CAD & Company E-learning.

Neem jij deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je de basiscursussen ook nog eens gratis.

Klassikale specialisatiecursus

Specialisatiecursussen

Heb jij de basis van de software al in de vingers? Dan wil je natuurlijk het beste uit jouw software halen. Dit kan met een van de specialisatiecursussen. Voor de bouw doe je dit bijvoorbeeld met cursussen BIM, Navisworks en 3ds Max. Of groei mee met de ontwikkelingen in de industrie met een specialisatiecursus in Inventor, Fusion of Vault. Ook voor civiele specialisten bieden wij een mooi aanbod met cursussen InfraWorks en Civil 3D.

Incompany training op maat

Incompany training

Wil jij een training uit het cursusaanbod volgen, aangepast aan jouw werkzaamheden? Kies dan voor een incompany training. Ideaal om een groep collega’s in één keer te trainen. De trainer gebruikt praktijkvoorbeelden uit jouw organisatie. Zo zorgt de inhoud voor veel herkenning bij de cursisten. Een incompany training kan zelfs worden gegeven bij jou op kantoor.

NTI Academy

NTI Academy e-learning

Met onze e-learning software heb jij, of hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot één van de grootste e-learning bibliotheek ter wereld.

Continu ontwikkelen is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden, want stilstand is achteruitgang.

Als bedrijf wil je natuurlijk voorop blijven lopen. De vraag naar een flexibele leeromgeving wordt steeds groter. Een online cursus biedt deze flexibele leeromgeving.

arrow_drop_up arrow_drop_down