Haal het beste uit jezelf en jouw Autodesk of CAD & Company software

Cursussen bij CAD & Company

Wil jij het beste uit jezelf en jouw Autodesk software halen? Volg dan een cursus bij ons (door Autodesk geautoriseerde) trainingscentrum! Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring met het geven van Autodesk cursussen door geautoriseerde Autodesk trainers.


Leer de basis met een basiscursus of verdiep je met een specialisatiecursus. Na de cursus kun jij de software optimaal inzetten voor jouw projecten. Neem jij deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je onze basiscursussen gratis!

Klassikale basiscursus

Basiscursussen

Leer de basis van jouw Autodesk of CAD & Company software met een van onze basiscursussen!

Leer tekenen met AutoCAD, InventorRevit voor installateurs of Revit voor ontwerpers en engineers, of controleer jouw BIM-modellen met Pillr. Bij onze tweedaagse (of meer) basiscursussen krijg je daarnaast gratis een jaar lang toegang tot de CAD & Company E-learning.

Neem jij deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je de basiscursussen ook nog eens gratis.

Klassikale specialisatiecursus

Specialisatiecursussen

Heb jij de basis van de software al in de vingers? Dan wil je natuurlijk het beste uit jouw software halen. Dit kan met een van de specialisatiecursussen. Voor de bouw doe je dit bijvoorbeeld met cursussen BIM, Navisworks of Dynamo voor Revit. Of groei mee met de ontwikkelingen in de industrie met een specialisatiecursus in Inventor. Ook voor civiele specialisten bieden wij een mooi aanbod met cursussen zoals InfraWorks en Civil 3D.

Security Awareness training

Bijna dagelijks hoor je in het nieuws berichten over cybercriminaliteit. Wat daarbij opvalt is dat steeds vaker ook MKB-bedrijven slachtoffer zijn van cybercriminelen. De gevolgen van een cyberaanval zijn voor bedrijven aanzienlijk. Het is belangrijk om de eigen bedrijfs-IT Infrastructuur en bijbehorende security goed op orde te hebben. Ook is het belangrijk medewerkers te informeren over de gevaren van cybercriminaliteit en wat zij zelf kunnen doen om te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.

In deze training wordt op heldere wijze uiteengezet welke vormen van cybercriminaliteit er zijn. Er wordt aandacht besteed aan de diverse softwareoplossingen die helpen om je bedrijf te wapenen tegen cyberaanvallen.

Incompany training op maat

Incompany training

Wil jij een training uit het cursusaanbod volgen, aangepast aan jouw werkzaamheden? Kies dan voor een incompany training. Ideaal om een groep collega’s in één keer te trainen. De trainer gebruikt praktijkvoorbeelden uit jouw organisatie. Zo zorgt de inhoud voor veel herkenning bij de cursisten. Een incompany training kan zelfs worden gegeven bij jou op kantoor.

NTI Academy

NTI Academy e-learning

Met onze e-learning software heb jij, of hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot één van de grootste e-learning bibliotheek ter wereld.

Continu ontwikkelen is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden, want stilstand is achteruitgang.

Als bedrijf wil je natuurlijk voorop blijven lopen. De vraag naar een flexibele leeromgeving wordt steeds groter. Een online cursus biedt deze flexibele leeromgeving.