Een overzicht van onze diensten

Configureren met EVA

Zelfs als iedere opdracht maatwerk is kun je jouw werk automatiseren en je procesflow (van sales tot productie) connecteren. Hoe? Met behulp van de Engineering Virtuele Assistent!

Meer informatie ➔

BIM-management

Innoveer je BIM-werkmethodiek en optimaliseer jouw productiviteit en efficiëntie op de BIM-projecten. Benieuwd hoe? Lees hoe het BIM-managementtraject jou daarbij kan helpen!

Meer informatie ➔

DIensten: BIM-coördinatie as a Service

BIM-coördinatie as a Service

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning in de coördinatiefase van een project? Breid jouw team dan tijdelijk uit met BaaS in de coördinatiefase!

Meer informatie ➔

bim-dienst

Aansluiten bij BIM

Vraagt jouw opdrachtgever steeds vaker of je meewerkt aan een BIM-model? Verhoog de kwaliteit van je data, verminder faalkosten en werk beter samen met jouw organisatie, partners en opdrachtgevers.

Meer informatie ➔

Bestaand vastgoed vastleggen

Wil je meer inzicht in het beheer en onderhoud van jouw vastgoed? Bij een verbouwing of renovatie kunnen er incidenten ontstaan die tijd én geld kosten. Leg je bestaande vastgoed vast en profiteer van een optimale levenscyclus van een gebouw.

Meer informatie ➔

Cursussen-CAD-Company

Cursussen

Haal het maximale uit je Autodesk software. Met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van cursussen helpen wij jou om je kennis uit te breiden. Wij hebben 11 geautoriseerde Autodesk trainers die je graag van dienst zijn.  

Meer informatie ➔

Kwaliteit borgen in de installatie

Als BIMmend installateur lever jij de beste BIM-modellen voor de voorbereiding en de uitvoering. Door je BIM-model te gebruiken en alle kwaliteitseisen en controlelijsten te koppelen aan je model kun je deze kwaliteit tijdens de uitvoering waarborgen.

Meer informatie ➔

Van 2D naar BIM & GIM

Werk je nog met 2D-modellen en wil je graag overstappen naar BIM & GIM? Bekijk dan één van onze pakketten voor de civiele techniek en infra voor een soepele transitie.

Meer informatie ➔

Product data management

Het is belangrijk om de toegang tot informatie goed te regelen. Zodat jij en je team minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste data en de beveiliging hiervan. Een product datamanagementpakket is de oplossing voor het beheer van producten, projecten, documenten en tekeningen.

Meer informatie ➔


Optimalisatie IT-omgeving

Wil je een veilige IT-omgeving die altijd up-to-date is? Er worden vaak eisen gesteld aan specifieke omgevingen. Met ons IT-optimalisatie pakket krijg je de juiste kennis voor jouw ontwerpsoftware.

Meer informatie ➔


3D-ontwerpen

Til jouw industriële ontwerpen naar een hoger niveau met 3D. Een 3D-ontwerp geeft veel meer informatie dan een 2D-model en kun je met behulp van 3D het tekort aan technische medewerkers ondervangen.

Meer informatie ➔

Diensten: Samenwerken

Samenwerken

Wil je real-time inzicht hebben in elkaars bestanden en een algemeen communicatieplatform? Kies een pakket wat bij jouw organisatie past en reduceer papier gebruik, voorkom fouten en verbeter de samenwerking.

Meer informatie ➔

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.

Onze partners

null