CAD & Company E-learning

NTI Academy e-learning

Flexibel leren waar en wanneer je maar wilt

Continu leren is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden. Zo blijf je als bedrijf vooroplopen. De vraag naar een flexibele leeromgeving wordt steeds groter. E-learning biedt deze flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Dat is flexibel leren. 
Met de NTI Academy jaarlicentie heb je één jaar lang toegang tot meer dan 100 e-learning cursussen op het gebied van o.a. Autodesk, Microsoft, BIM en Adobe. Leer waar en wanneer jij wilt. Maak gebruik van de verschillende leervormen en blijf up-to-date. Combineer tekst, audio en video met oefeningen en test jouw kennis met de quizmethode. Alle cursussen zijn beschikbaar in eenvoudig te volgen Engels.

null

Autodesk
56 e-learning cursussen

null

BIM
22 e-learning cursussen

null

Microsoft
42 e-learning cursussen

null

Adobe
5 e-learning cursussen

null

Leiderschap
11 e-learning cursussen

Autodesk plug-in van NTI Academy

Autodesk plug-in

Met de aanschaf van de NTI Academy kan je tevens gebruik maken van de plug-in. Deze kan je gebruiken voor de software: AutoCAD, Civil 3D, Plant 3D, Revit, Inventor en Navisworks. Indien je werkzaam bent in je Autodesk software en je loopt ergens tegen aan kan je direct de NTI Academy oproepen en om assistentie vragen. Aan de hand van video’s of afbeeldingen wordt er aangetoond hoe je de aangevraagde handeling kan uitvoeren. Ideaal om te gebruiken tijdens het maken van jouw tekening in de Autodek Software!  

Learning Management Systeem

Alle e-learning cursussen zijn zelfstandig te volgen en bevatten vele uren materiaal en oefeningen. Medewerkers leiden zichzelf op in het goed gebruiken van de software. Daarnaast is het e-learning portaal voorzien van een administratieve ingang. Hiermee kan de leerweg van de medewerkers klaargezet worden en monitor je de voortgang. Daardoor begeleid je als leidinggevende en/of de HRM-afdeling gestructureerd de ontwikkeling van de medewerkers.

Generator

Het e-learning portaal kan ook uitgebreid worden met klantspecifieke trainingen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidstrainingen, de toepassing van de juiste BIM-standaarden of het bedrijfsbeleid.

Wil jij bedrijfsspecifieke e-learnings aanbieden? Kies dan voor de Generator. Hiermee ontwikkel je zelf eenvoudig e-learnings binnen het platform.

Look & Feel
Wil jij een e-learning omgeving aanbieden in je eigen huisstijl en uitstraling? Kies dan voor deze extra optie. Zo past dit platform naadloos binnen de huisstijl van jouw organisatie.

Vragen of een abonnement afsluiten

Heb je vragen of wil je een abonnement afsluiten? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!