arrow_drop_up arrow_drop_down
CAD & Company E-learning

CAD & Company e-learning

Flexibel leren waar en wanneer je maar wilt

Continu leren is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden. Zo blijf je als bedrijf vooroplopen. De vraag naar een flexibele leeromgeving wordt steeds groter. E-learning biedt deze flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Dat is flexibel leren. 

Eén complete bibliotheek

Competenties inzichtelijk

Alle e-learning cursussen zijn zelfstandig te volgen en bevatten vele uren materiaal en oefeningen. Medewerkers leiden zichzelf op in het goed gebruiken van de software. Daarnaast is het e-learning portaal voorzien van een administratieve ingang. Hiermee kan de leerweg van de medewerkers klaargezet worden en monitor je de voortgang. Daardoor begeleid je als leidinggevende en/of de HRM-afdeling gestructureerd de ontwikkeling van de medewerkers.

Klantspecifieke cursussen

Het e-learning portaal kan ook uitgebreid worden met klantspecifieke trainingen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidstrainingen, de toepassing van de juiste BIM-standaarden of het bedrijfsbeleid.

Gratis proefabonnement

Wil jij de CAD & Company e-learning zelf proberen? Vraag het gratis 7 dagen proefabonnement aan.

Vragen of een abonnement afsluiten

Heb je vragen of wil je een abonnement afsluiten? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar! 

Cookiestatement