IT-Beheer abonnement

Jouw IT-omgeving veilig en altijd up-to-date

Een goede en veilige IT-omgeving is van essentieel belang. Met het CAD & Company IT-beheerabonnement kies je voordelig voor zekerheid én specialistische CAD-software kennis. Zo is jouw IT-omgeving veilig en altijd up-to-date.

  • Toegang tot CAD & Company support
  • Remote support
  • Calamiteitenvoorziening
  • Géén voorrijkosten
  • Extra modules voor maximale ondersteuning

Direct toegang tot onze Support

Met het IT-beheerabonnement heb je direct en met voorrang toegang tot het CAD & Company support. Je kunt hier terecht voor vragen en incidenten rondom jouw IT-beheer. Zo ben jij snel weer op weg met de juiste oplossing.  

Remote support

Wij helpen je op afstand. Indien nodig zetten wij remote support in waarmee wij jouw systeem overnemen en zo incidenten snel kunnen oplossen.

Calamiteitenvoorziening

Bij calamiteiten aan bedrijfskritische hard- en/of software staan wij tijdens kantooruren direct voor je klaar! Wij ondersteunen direct na melding op afstand zodat jij weer snel aan de slag kunt. Lukt het niet om de calamiteit op afstand op te lossen? Dan komt een van onze collega's zo snel mogelijk bij jou op op locatie voor verdere ondersteuning.

IT-beheer op locatie

Met IT-beheer op locatie kies je voor zekerheid en één aanspreekpunt. Wij zorgen voor een betrouwbare en goed functionerende IT-omgeving met een vaste IT-specialist die alles weet over jouw IT-omgeving. Onze specialisten onderhouden niet alleen het netwerk maar adviseren ook over optimalisatiemogelijkheden.

Installatie en updates op afstand

Heb je een incident waarbij installatie nodig is? Dan kan dit via deze module. Ook bij het installeren van nieuwe software of het updaten van bestaande software helpen wij jou op afstand. Snel, makkelijk en veilig.

Automatische server- en werkstation monitoring

Met actieve server monitoring worden jouw servers met behulp van een software tool 24/7 gemonitord en virusvrij gehouden. Met actieve werkstation-monitoring bewaken wij daarnaast ook alle werkstations. Zo zijn jouw gegevens altijd toegankelijk en goed beschermd.

Meer informatie