arrow_drop_up arrow_drop_down

Single-User subscription

Met een Single-User subscription (stand-alone licentie) heeft een enkele gebruiker de mogelijkheid om met een persoonlijk Autodesk Account ID een Autodesk product op maximaal drie verschillende apparaten te installeren en te gebruiken. Deze licentie kan (en mag) niet gedeeld worden met een andere gebruiker. Om meerdere gebruikers toegang te geven kun je extra licenties aanschaffen. Nadat de beheerder een product heeft toegewezen, kan de gebruiker de software downloaden vanaf zijn Autodesk account.
Reactie plaatsen
Cookiestatement