CAD & Company kennisprogramma

CAD & Company kennisprogramma

Met het gratis kennisprogramma belonen wij onze trouwste klanten met de beste gratis kennis!

Als jouw organisatie deelneemt aan het kennisprogramma heb je onder andere de volgende voordelen:

 • Gratis deelname aan onze basiscursussen
 • 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD
 • 50% korting op een jaarabonnement Pillr
 • Gratis deelname aan de OPEN AIR
 • Voordelig gebruik van NTI TOOLS Inventor
 • Voordelig gebruik van NTI TOOLS Revit
 • Power Platform starterskit
 • Security Awareness training

Daarnaast kun je regelmatig gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Op deze pagina zie je welke voordelen het CAD & Company kennisprogramma jou te bieden heeft.

Weet je niet zeker of jouw organisatie al deelneemt aan het kennisprogramma? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.Meer info?
Download nu onze brochure!

Wil jij precies weten welke voordelen je krijgt met het CAD & Company kennisprogramma? Download dan nu onze gratis brochure.

Standaard voordelen in het kennisprogramma

Gratis basiscursussen!
Blijf vooroplopen

Neemt jouw organisatie deel aan het CAD & Company kennisprogramma? Dan volg je onze basiscursussen helemaal gratis! Zo ben je altijd up-to-date en haal je het maximale uit je software. Je blijft vooroplopen en dat vinden wij belangrijk. Bekijk snel de gratis basiscursussen.

Gratis jaarabonnement GWW-CAD
Teken snel en efficiënt conform de NLCS

Met GWW-CAD voor AutoCAD teken je snel en efficiënt conform de NLCS. Zet eenvoudig KLIC-meldingen en geografische informatie vanuit de Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK) om naar jouw projecttekening conform NLCS. Werk snel en overzichtelijk met NLCS-objecten, ingeladen vanuit GWW-CAD, in jouw projecttekening.

50% korting op Pillr jaarabonnement
Creƫer inzicht in jouw data en maak informatie slim en toegankelijk

Werk efficiënt samen met jouw collega’s, leveranciers en partners op één centrale plek. Door alle informatie op één centrale plek te beheren en controleren, ontstaat er één centrale bron met up-to-date informatie.

100% korting op het Power Platform Starterskit

De Microsoft Power Platform Starterkit is een verzameling van Power Apps die CAD & Company heeft ontworpen. De Power Platform Starterkit maakt het mogelijk om de eerste stap te zetten naar automatisering van werkzaamheden binnen uw organisatie. De starterskit bestaat uit de volgende apps:

 • &DESK Bureaureservatie App
 • Social Distance App
 • Teams Photo Saver App
 • Digitale Receptie App
 • Visitekaartje App
Cybersecurity. Wat is het en hoe houd je de organisatie veilig?

Security Awareness training

De gevolgen van een cyberaanval zijn voor bedrijven aanzienlijk. Het is belangrijk om de eigen bedrijfs-IT Infrastructuur en bijbehorende security goed op orde te hebben. Ook is het belangrijk medewerkers te informeren over de gevaren van cybercriminaliteit en wat zij zelf kunnen doen om te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.

In deze training wordt op heldere wijze uiteengezet welke vormen van cybercriminaliteit er zijn. Er wordt aandacht besteed aan de diverse softwareoplossingen die helpen om je bedrijf te wapenen tegen cyberaanvallen.

Neem gratis deel aan het kennisprogramma

Wil jij gratis deelnemen aan het CAD & Company kennisprogramma? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! Wij helpen je graag.