NTI CONFIGURATOR

NTI CONFIGURATOR

Flexibele configuraties van jouw Inventor model, rechtstreeks in de browser

Meer informatie
Configurator

Wat is de NTI CONFIGURATOR?

Met de NTI CONFIGURATOR creëer je via de webbrowser gemakkelijk toegankelijke- en flexibele configuraties.
  • Modellen zijn gebaseerd op geldige CAD-modellen. Als het kan worden gemaakt in Inventor, kan het worden gebruikt in NTI CONFIGURATOR. 
  • Maak flexibele configuraties. De mogelijkheden zijn oneindig!
  • Laat sales in een paar klikken een volledig 3D-model configureren.

Waarom zou je de NTI CONFIGURATOR  gebruiken?

null


Directe integratie met Inventor

Veel configuratoren werken alleen grafisch. Na het configureren van een product gebeurt er nog niks aan de achterkant. Bij de NTI CONFIGURATOR wordt er direct een compleet Inventor-model gegenereerd.

null

Automatiseer sales engineering

Vaak levert engineering al in het offertestadium input. Dus voordat een klant überhaupt is gescoord. Met de NTI CONFIGURATOR stelt een salesmedewerker zelf een 3D-model samen.

null

Flexibele configuratie
De meeste configuratoren (bijvoorbeeld van een auto) geven je een beperkt aantal vooraf gedefinieerde keuzes. De NTI CONFIGURATOR geeft oneindig aantal mogelijkheden. Configureer een kozijn bijvoorbeeld op de millimeter nauwkeurig.

Functies van de NTI CONFIGURATOR

3D view NTI Configurator

3D weergave

Vergroot de scoringskans van een offerte door prospect direct een 3D-model te tonen. Hierbij komt er geen engineering meer aan te pas. Dit bespaart tijd en haalt de druk weg bij de engineeringsafdeling.

Stuklijst NTI Configurator

Stuklijsten genereren

De configurator genereert direct een complete Bill of Materials (stuklijst) die je kunt exporteren naar CSV.

Drawing weergave NTI Configurator

Tekeningen genereren

Genereer niet alleen een grafische weergave, maar direct een compleet Inventor model, inclusief assembly (STEP, RFA) en drawings (IDW, DWG, PDF).


Op dit moment staan er nog veel woorden in het Deens. Dit heeft ermee te maken dat de demomodellen zijn gemaakt door onze collega's uit Denemarken. We zijn bezig met de vertalingen.

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd geworden naar de NTI CONFIGURATOR en wil je meer weten? Vraag dan via de onderstaande button meer informatie aan, of bel direct met één van onze adviseurs.