NTI CONNECT - PARTS

NTI CONNECT – PARTS is een cloudplatform waarop je de standaard en goedgekeurde bedrijfsfamilies uploadt, beschikbaar stelt en beheert voor alle modelleurs van jouw bedrijf.

NTI CONNECT - PARTS

1. Standaardiseer je bedrijfscontent

Je maakt iemand verantwoordelijk binnen het bedrijf voor het beheer van de families en bijbehorende data.  


2. Stel je families bedrijfsbreed beschikbaar

Met NTI CONNECT - PARTS werkt iedereen met goedgekeurde én gevalideerde families in de verschillende projecten. Met de Revit plug-in downloadt de modeleur de families die voor het project beschikbaar zijn gesteld. Dit maakt het Revit template minder zwaar. 


3. Kwaliteitsborging van je familiedata

Je hebt inzicht in het gebruik van alle families in alle projecten. Je kunt zien of men de goedgekeurde families gebruikt, maar ook of er niet-goedgekeurde families worden gebruikt. Is er data onjuist of ontbreekt er data? Dan is het aanpassen van deze data via het cloudplatform heel eenvoudig. Deze wijzigingen worden doorgevoerd in alle projecten die gebruikt maken van deze families. Met één druk op de knop. Afgesloten projecten worden niet geüpdatet.


Unieke voordelen

Zorg voor kwaliteit en overzicht

Beheer en bewerk families in al je Revit-modellen binnen het project via het overzichtelijke Cloud-gebaseerde platform. Werk direct vanuit de Cloud om gegevens te controleren en te corrigeren, en synchroniseer naadloos van én naar Revit.

Maak eenvoudige extracties

Een project bestaat vaak niet uit één Revit-model, synchroniseer moeiteloos alle Revit-modellen en exporteer direct gegevens naar Excel voor een overzichtelijke analyse van het project.

Maak bedrijfsstandaarden beschikbaar

Creëer eenvoudig jullie eigen familie catalogus en maak overzichtelijke sorteringen op bijvoorbeeld Assembly code, Revit category, Leverancier of de vele andere parameter-velden, volgens jullie specifieke wensen. Maak ze direct beschikbaar in Revit voor het hele bedrijf!

Pas de juiste classificatie toe

Zorg ervoor dat je projecten correct worden geclassificeerd volgens de geldende normen, zoals de NL/SfB. Pas snel en eenvoudig alle Assembly code parameters aan voor alle Revit-families.

Bekijk de interface

Dit zeggen anderen

"Met behulp van PARTS in NTI CONNECT kunnen we onze bouwdelen nu veel beter beheren. Dit helpt ons bij het creëren van een goed overzicht van de bouwelementen die we gebruiken in de verschillende modellen in Revit en het beoordelen van de mate van gebruik van bouwelementen uit onze standaardcatalogus of project-specifieke bouwelementen. De "Building Part Browser" maakt het ook razendsnel om een specifiek bouwonderdeel te vinden, in te voegen én te gebruiken in het modelleringswerk. Het scheelt ons veel tijd."


JONAS LAHRMER HORNBÆK
BIM MANAGER IN CREO ARKITEKTER

5 BELANGRIJKSTE FUNCTIONALITEITEN IN NTI CONNECT - PARTS

Classificatie

Building Part Browser

Catalogus met opgeschoonde bedrijfsstandaard  

Overzicht van Revit-Families

Bekijk Familie eigenschappen

Benieuwd hoe NTI CONNECT - PARTS jou tijd kan besparen?

Laat je overtuigen door een persoonlijke online demonstratie van Bas van Berkum. ⬇
Partners van NTI CAD & Company

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.