NTI TOOLS Revit

Met de NTI TOOLS Revit maak je workflows mogelijk, optimaliseer je datakwaliteit en bespaar je tijd.

Voor de meeste uitdagingen is er een oplossing!

Download meer informatie


Deze tools laten je sneller werken in Revit

Find & Select

De Find & Select tool is een selectie-tool om elementen snel en uitgebreid te zoeken en selecteren in het Revit-model. Dit kun je doen op basis van categorieën, aangevuld met individuele zoekfilters die gebaseerd zijn op parameter-eigenschappen. Opgeslagen zoekfilters kunnen hergebruikt worden in nieuwe projecten.

Publish Tool

Met de Publish Tool heb je uitgebreide export mogelijkheden onder één functie. Deze tool beschikt over een export van PDF, DWG, DXF, DGN, SAT, DWF, DWFx, IFC, NWC fileformaten. De PDF export met automatische identificatie van het papierformaat in een overzichtelijk overzicht voorzien van een toepasbare naamstandaard. Dit is een tijdbesparende handeling door slimme publicatie.

Excel-Tool

Importeer worksheets en exporteer één of meerdere Schedules (schema’s) in één handeling vanuit je Revit-model naar Excel. Gebruik de krachtige koppeling om gelinkte Excel worksheets gecontroleerd te importeren. Hierbij krijg je een overzichtelijke weergave van wat er gewijzigd is en keur je de geselecteerde regels goed.

Een andere optie is het importeren van gegevens uit Excel met betrekking tot kamers, ruimten en bladen. Het grote voordeel bij deze vijf Excel tools is dat je gebruik kunt maken van de handige functionaliteit in Excel.

Color Composer

De Color Composer kleurt objecten op basis van parameter eigenschappen en creëert overzichtelijke 3D- en 2D weergaves. Gebruik een combinatie op verschillende categorieën en maak krachtige classificatieoverzichten. Kleuren combinaties kunnen vervolgens (her)gebruikt worden als ”override” of als ”filter” per view of over meerdere te selecteren views door middel van een taak toewijzing.

Corner Joins

Met de Corner Joins tool kun je wandaansluitingen in een stompe- of verstekvariant veranderen. Dit kan bij een selectie van wanden of over je gehele project heen. Het is een tijdrovende activiteit om dit handmatig uit te voeren, deze tool bespaart je daarom veel tijd.

Parameter Copy

Met de Parameter Copy zorg je voor consistentie in je projectgegevens. Via één taak snel en gecontroleerd een parameter doorkopiëren of invullen bij een object. Ook kun je combinatievelden aanmaken om relaties te leggen tussen verschillende objecten.  

Dit zeggen anderen

"PRW ingenieurs maakt momenteel van 5 onderdelen van de tools veelal gebruik. Deze tools leveren een besparing op van minstens 150 uur per jaar met 3 engineers. Als wij uitgaan van een uurloon van €60, levert dit grofweg een besparing op van €10.000 euro per jaar. Dit betekent dat wij de kosten van de tools al binnen enkele weken hebben terugverdiend."

Joost van Weerd, mede-eigenaar bij

PRW ingenieus

“Met de Sheets wizard wordt het aanmaken van sheets van een detailboek tot aan het aanmaken van complete tekeningensets geautomatiseerd. Dit gaat nu 2 tot 3 keer sneller dan voorheen. Vervolgens worden met de Plottools de tekeningensets snel en eenvoudig geëxporteerd met de juiste naamstandaard. Ook dit gaat 2 keer zo snel dan met standaard Revit. Kortom, meer tijd voor het echte werk!”

Fred Berg, Manager Studio VVKH

"Door gebruik te maken van "Masses", "Element Relations" en "Parameter Copy" hebben we een taak gestuurd proces, die een locatiecode vastlegd voor al onze deuren en rooms. Het toevoegen van relatie parameters kan nu in minder dan een minuut worden bijgewerkt. Het biedt zowel tijdens het ontwerp als in de uitvoering en in verschillende rapportages waarde toe."

Duncan, Constructeur bij Cubo

Meer weten? Download dan nu de pdf!

Of plan direct gratis een demo in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Chris.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en link naar de Teams meeting naartoe.
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Chris zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer button.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.
Color Composer - NTI TOOLS Revit
Color Composer - NTI TOOLS Revit
Excel Link Export / Import - NTI TOOLS Revit
Excel Link Export / Import - NTI TOOLS Revit
Publish Tools - NTI TOOLS Revit
Publish Tools - NTI TOOLS Revit
Parameter Copy - NTI TOOLS Revit
Parameter Copy - NTI TOOLS Revit
Find & Select - NTI TOOLS Revit
Find & Select - NTI TOOLS Revit
Legend Tool - NTI TOOLS Revit
Legend Tool - NTI TOOLS Revit
Element Relation - NTI TOOLS Revit
Element Relation - NTI TOOLS Revit
MEP Tools - NTI Tools Revit
MEP Tools - NTI Tools Revit

PRW Ingenieurs bespaart 150 uur met NTI TOOLS Revit

Benieuwd hoe? 

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.