NTI TOOLS Revit

Download meer informatie


Waarom NTI TOOLS Revit?

Stel je een tool voor die de ICT-vereisten van het gebouw aankan, bijvoorbeeld: naamgeving, classificatie, eigenschapsgegevens, bouwonderdelen en meer. NTI TOOLS Revit is een add-on voor Revit die workflows mogelijk maakt, datakwaliteit optimaliseert en je tijd bespaart.

Voor de meeste uitdagingen is er een oplossing! We hebben ze verzameld in NTI TOOLS.

Deze tools laten je sneller werken in Revit

Find & Select

De Find & Select tool is een selectie-tool om elementen snel en uitgebreid te zoeken en selecteren in het Revit-model. Dit kun je doen op basis van categorieën, aangevuld met individuele zoekfilters die gebaseerd zijn op parameter-eigenschappen. Opgeslagen zoekfilters kunnen hergebruikt worden in nieuwe projecten.

Publish Tools

Met de Publish-tool heb je uitgebreide export mogelijkheden onder één functie. Deze tools beschikt over een export van PDF, DWG, DXF, DGN, SAT, DWF, DWFx, IFC, NWC fileformaten. De PDF export met automatische identificatie van het papierformaat in een overzichtelijk overzicht voorzien van een toepasbare naamstandaard. Dit is een tijdbesparende handeling door slimme publicatie.

Excel-Tool

Importeer worksheets en exporteer één of meerdere Schedules (schema’s) in één handeling vanuit je Revit-model naar Excel. Gebruik de krachtige koppeling om gelinkte Excel worksheets gecontroleerd te importeren. Hierbij krijg je een overzichtelijke weergave van wat er gewijzigd is en keur je de geselecteerde regels goed.

Een andere optie is het importeren van gegevens uit Excel met betrekking tot kamers, ruimten en bladen. Het grote voordeel bij deze vijf Excel tools is dat je gebruik kunt maken van de handige functionaliteit in Excel.

Color Composer

De Color Composer kleurt objecten op basis van parameter eigenschappen en creëert overzichtelijke 3D- en 2D weergaves. Gebruik een combinatie op verschillende categorieën en maak krachtige classificatieoverzichten. Kleuren combinaties kunnen vervolgens (her)gebruikt worden als ”override” of als ”filter” per view of over meerdere te selecteren views door middel van een taak toewijzing.

Corner Joins

Met de Corner Joins tool kun je wandaansluitingen in een stompe- of verstekvariant veranderen. Dit kan bij een selectie van wanden of over je gehele project heen. Het is een tijdrovende activiteit om dit handmatig uit te voeren, deze tool bespaart je daarom veel tijd.

Parameter Copy

Met de Parameter Copy zorg je voor consistentie in je projectgegevens. Via één taak snel en gecontroleerd een parameter doorkopiëren of invullen bij een object. Ook kun je combinatievelden aanmaken om relaties te leggen tussen verschillende objecten.  

Color Composer - NTI TOOLS Revit
Color Composer - NTI TOOLS Revit
Excel Link Export / Import - NTI TOOLS Revit
Excel Link Export / Import - NTI TOOLS Revit
Publish Tools - NTI TOOLS Revit
Publish Tools - NTI TOOLS Revit
Parameter Copy - NTI TOOLS Revit
Parameter Copy - NTI TOOLS Revit
Find & Select - NTI TOOLS Revit
Find & Select - NTI TOOLS Revit

Dit zeggen anderen

"Bij het bouwen van onze nieuwe Revit-template was NTI TOOLS een onmisbaar hulpmiddel. Met de functie "Parameter Copy" hebben we nu de mogelijkheid om functies aan te passen."


- Revit en AutoCAD gebruiker bij Dansk Halbyggeri


"Quick Select uit de NTI TOOLS voor Revit is een briljante tool voor het selecteren van objecten in verschillende families en typen. In het dagelijks leven gebruik ik Quick Select voor continue kwaliteitsborging. Zo worden bijvoorbeeld alle parameters met een luchtvolume 0 M3/uur geselecteerd. Het is gebruiksvriedelijk en creeërt overzicht."


- Emil Edvardsen, Engineer bij Ingenior'ne

"Door gebruik te maken van "Masses", "Element Relations" en "Parameter Copy" hebben we een taak gemaakt, die een locatiecode schrijft op basis van rasters voor al onze deuren en kamers. Het heeft veel waarde in grotere gebouwen en kan nu in minder dan een minuut worden bijgewerkt. Het biedt zowel tijdens als na het ontwerp waarde voor alle partijen."


- Duncan, Constructeur bij Cubo

Meer weten? Download dan nu de pdf!

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.
arrow_drop_up arrow_drop_down