NTI TOOLS Revit

Met de NTI TOOLS Revit maak je workflows mogelijk, optimaliseer je datakwaliteit en bespaar je tijd.

Voor de meeste uitdagingen is er een oplossing!

Download meer informatie


Deze tools laten je sneller werken in Revit

Find & Select

De Find & Select tool is een selectie-tool om elementen snel en uitgebreid te zoeken en selecteren in het Revit-model. Dit kun je doen op basis van categorieën, aangevuld met individuele zoekfilters die gebaseerd zijn op parameter-eigenschappen. Opgeslagen zoekfilters kunnen hergebruikt worden in nieuwe projecten.

Publish Tool

Met de Publish Tool heb je uitgebreide export mogelijkheden onder één functie. Deze tool beschikt over een export van PDF, DWG, DXF, DGN, SAT, DWF, DWFx, IFC, NWC fileformaten. De PDF export met automatische identificatie van het papierformaat in een overzichtelijk overzicht voorzien van een toepasbare naamstandaard. Dit is een tijdbesparende handeling door slimme publicatie.

Excel-Tool

Importeer worksheets en exporteer één of meerdere Schedules (schema’s) in één handeling vanuit je Revit-model naar Excel. Gebruik de krachtige koppeling om gelinkte Excel worksheets gecontroleerd te importeren. Hierbij krijg je een overzichtelijke weergave van wat er gewijzigd is en keur je de geselecteerde regels goed.

Een andere optie is het importeren van gegevens uit Excel met betrekking tot kamers, ruimten en bladen. Het grote voordeel bij deze vijf Excel tools is dat je gebruik kunt maken van de handige functionaliteit in Excel.

Color Composer

De Color Composer kleurt objecten op basis van parameter eigenschappen en creëert overzichtelijke 3D- en 2D weergaves. Gebruik een combinatie op verschillende categorieën en maak krachtige classificatieoverzichten. Kleuren combinaties kunnen vervolgens (her)gebruikt worden als ”override” of als ”filter” per view of over meerdere te selecteren views door middel van een taak toewijzing.

Corner Joins

Met de Corner Joins tool kun je wandaansluitingen in een stompe- of verstekvariant veranderen. Dit kan bij een selectie van wanden of over je gehele project heen. Het is een tijdrovende activiteit om dit handmatig uit te voeren, deze tool bespaart je daarom veel tijd.

Parameter Copy

Met de Parameter Copy zorg je voor consistentie in je projectgegevens. Via één taak snel en gecontroleerd een parameter doorkopiëren of invullen bij een object. Ook kun je combinatievelden aanmaken om relaties te leggen tussen verschillende objecten.  

Benieuwd hoe NTI TOOLS Revit jou tijd kan besparen?

Laat je overtuigen door een persoonlijke online demonstratie van Chris ⬇

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.