arrow_drop_up arrow_drop_down

NTI TOOLS Revit

Offerte aanvragen

NTI Tools Revit

Offerte aanvragen

Waarom NTI Tools Revit?

Stel je een tool voor die de ICT-vereisten van het gebouw aankan, bijvoorbeeld: naamgeving, classificatie, eigenschapsgegevens, bouwonderdelen en meer. NTI TOOLS Revit is een add-on voor Revit die workflows mogelijk maakt, datakwaliteit optimaliseert en je tijd bespaart.

Voor de meeste uitdagingen is er een oplossing! We hebben ze verzameld in NTI TOOLS.

Exporteren/ afdrukken

Bespaar tijd en publiceer en exporteer eenvoudig modellen en tekeningen voor bijvoorbeeld. PDF-, DWG-, IFC- en SAT-indeling.

Overzicht

Maak threads in de projectgegevens met een verzameling parameters en krijg een beter overzicht van de structuur.

Automatisering

Maak automatisch afgeleide formaten en tekeningen van de 3D-modellen in een verzameling.

Kwaliteitsborging

Betere gegevenskwaliteit met behulp van automatisering en krijg meer effectieve kwaliteitsborging.

De 5 belangrijkste NTI TOOLS Revit

Publiceer PDF & DWG

Bespaar tijd op publiceren

Deze eenvoudige afhandeling van print en export stroomlijnt je werk en vergemakkelijkt de samenwerking met externe partijen. Met de functies "PDF publiceren" en "DWG publiceren" kun je snel en eenvoudig PDF-bestanden van één of meer tekeningen maken. Jij beslist welke parameters je in de naamgeving wilt opnemen. NTI TOOLS identificeert vervolgens automatisch het papierformaat - snel, gemakkelijk en efficiënt.

Parameter kopiëren

Maak structuur in projectgegevens

Dit is een krachtig hulpmiddel dat structuur en een rode draad creëert door projectgegevens. Hiermee is het mogelijk om parameters te kopiëren en verschillende parameters te combineren tot een nieuwe parameter om je gegevens in het model bij te houden. Ontvang host-, project- of ruimtegegevens en voeg deze toe aan een bepaald element. Met parameter kopiëren heb je ook een mogelijkheid om op een eenvoudige en effectieve manier met informatie te jongleren.

Selectiekader maken

Maak eenvoudig bijgesneden 3D-afbeeldingen

Krijg het beste zicht op de details van het 3D-model met deze functie. Met de functie "Sectiekader maken" kun je een bijgesneden 3D-weergave van geselecteerde elementen in het model genereren. Je kunt bijvoorbeeld nauwkeurige bijgesneden 3D-afbeeldingen maken met zelf geselecteerde offset en tegelassociatie.

Schaal bijwerken

Krijg een overzicht van schaalomstandigheden

Krijg snel een overzicht van schaalomstandigheden in je modellen. Met de functie "Schaal bijwerken" kun je de schaalverhouding in de tekenkop bekijken. Dit kan zelfs wanneer er meerdere schaalverhoudingen in de tekening zijn (waar standaard Autodesk Revit gewoon schrijft "Zoals aangegeven"). De parameter wordt ook naar de tekeningenlijst gesleept en daar weergegeven voor een optimaal overzicht.

Inhoudsbibliotheek

Eenvoudig overzicht van de objectbibliotheek

Deze tool biedt een volledig overzicht van de objectbibliotheek zonder dat de families in het model hoeven te worden geïmporteerd. Dit betekent dat je rechtstreeks in de functie Inhoudsbibliotheek zowel een overzicht als toegang tot alle families krijgt. Dit bespaart veel tijd wanneer je de juiste componenten wilt vinden. Bovendien kun je je eigen lokale bibliotheek maken. Met een beetje advieshulp kun je een op een database gebaseerde bedrijfsbibliotheek maken die kan worden gedeeld met alle gebruikers.

Interesse? Neem contact op!

Cookiestatement