PDM-Autodesk-header

Product Design & Manufacturing Collection

Complete collectie aan CAD-oplossingen voor de industriesector

De Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection van Autodesk in een complete collectie aan CAD-oplossingen voor de industriebranche. Met de PD&M Collection heb je alle tools in handen om het productontwikkelingsproces (van concept tot productie) te stroomlijnen.

  • Maak producten met de nieuwste ontwerp- en engineeringtools, zoals Inventor en AutoCAD.
  • Samenhangende, professionele tools die je helpen kwalitatief hoogwaardige producten te maken.
  • Ideaal om te concurreren in het veranderende productielandschap van de toekomst.

Maak je gebruik van meer dan één van de onderstaande CAD-oplossingen? Dan is de PD&M Collection waarschijnlijk een voor de hand liggende keuze.

De PD&M Collection bestaat uit:

Inventor Professional

Inventor Professional

Autodesk Inventor is een compleet 3D-ontwerppakket voor de werktuigbouwkundige industrie en zorgt voor de ideale workflow bij Digital Prototyping.

Bekijk software ➔

AutoCAD software

AutoCAD One

AutoCAD is de meest gebruikte CAD-software wereldwijd. De software maakt het mogelijk om 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Hierdoor versnel je het documentatieproces en de samenwerking met verschillende stakeholders.

Bekijk software ➔

Vault-basic-pdm

Vault Basic

Vault is dé bedrijfsbrede product data management oplossing voor het beheer van technische documenten. Het helpt je met het borgen van processen en het terugdringen van tijdrovende administratieve taken. 

Bekijk software ➔

Fusion 360 software

Fusion 360

Ontwerp meer met minder door middel van generative design. Maak van ontwerp tot productie gebruik van slechts één cloud based tool.

Bekijk software ➔

Navisworks Manage

NavisWorks Manage

Dé oplossing voor projectcoördinatie. Visualiseer volledige projecten binnen één model en signaleer clashes op tijd.

Bekijk software ➔

Inventor Tolerance Analysis

Inventor Tolerance Analysis

Inventor Tolerance Analysis is ontworpen om Inventor-gebruikers te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen terwijl ze fabricagetoleranties specificeren.

Inventor CAM

Inventor CAM

Geïntegreerde CAD/CAM-programmeeroplossing voor 2,5 tot 5 as voor Inventor.


null

Inventor HSM

Beschik over de volledige CAM-functionaliteit voor draaien, frezen en andere CNC-gestuurde bewerkingen.

Bekijk software ➔

null

Inventor Nastran

Inventor Nastran biedt een breed scala aan analyse soorten, zodat je je ontwerp kunt testen voordat je het produceert.

Bekijk software ➔

Inventor Nesting

Inventor Nesting 

Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van snijmateriaal. Haal het meeste uit je plaat, bespaar materiaalkosten en verminder afval.

Bekijk software ➔

Factory Design Utilities

Factory Design Utilities

Plan en valideer fabrieks lay-outs. Handig voor efficiënte plaatsing van de apparatuur om productieprestaties te verbeteren.

Bekijk software ➔

Autodesk 3DS max

3ds Max

3ds Max is hét pakket voor 3D-animatie, visualisatie, rendering en modellering. Breng je ontwerpen tot leven en overtuig je klanten met een realistisch beeld van het eindresultaat.

Bekijk software ➔

ReCap Pro

ReCap Pro

Met ReCap zet je foto's en laserscans om naar 3D-modellen. Het resultaat is een point-cloud of mesh en een accurate weergave van de bestaande situatie. 

Bekijk software ➔

Autodesk Drive

Autodesk Drive

Bewaar, bekijk en deel 2D- en 3D-modellen met externe partijen via de cloud, zelfs met een partij die niet beschikt over een Autodesk ID. 

Bekijk software ➔

Rendering

Autodesk Rendering

Met Autodesk Rendering beschik je over een vrijwel onbeperkte rekenkracht. Ideaal om sneller fotorealistische beelden in hoge resolutie te maken.

Bekijk software ➔

Gratis basiscursussen

Bij het CAD & Company kennisprogramma

Lopen jouw Autodesk licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis deel kan nemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma volg je onder andere gratis een vierdaagse basiscursus Inventor en/of AutoCAD!

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.