Product Design & Manufacturing Collection

Complete collectie aan CAD-oplossingen voor de industriesector

Wat is de Product Design & Manufacturing Collection?

De Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection van Autodesk in een complete collectie aan CAD-oplossingen voor de industriebranche. Met de PD&M Collection heb je alle tools in handen om het productontwikkelingsproces (van concept tot productie) te stroomlijnen.

  • Maak producten met de nieuwste ontwerp- en engineeringtools, zoals Inventor en AutoCAD.
  • Samenhangende, professionele tools die je helpen kwalitatief hoogwaardige producten te maken.
  • Ideaal om te concurreren in het veranderende productielandschap van de toekomst.

Maak je gebruik van meer dan één van de onderstaande CAD-oplossingen? Dan is de PD&M Collection waarschijnlijk een voor de hand liggende keuze.

Gratis basiscursussen

Bij het CAD & Company kennisprogramma

Lopen jouw Autodesk licenties bij het CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis deel kan nemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma volg je onder andere gratis een vierdaagse basiscursus Inventor en/of AutoCAD!

Onderdelen van de PD&M Collection

Inventor Professional

Autodesk Inventor is een compleet 3D-ontwerppakket voor de werktuigbouwkundige industrie en zorgt voor de ideale workflow bij Digital Prototyping.


AutoCAD One

AutoCAD is de meest gebruikte CAD-software wereldwijd. De software maakt het mogelijk om 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Hierdoor versnel je het documentatieproces en de samenwerking met verschillende stakeholders.

Vault Basic

Vault is dé bedrijfsbrede product data management oplossing voor het beheer van technische documenten. Het helpt je met het borgen van processen en het terugdringen van tijdrovende administratieve taken. 

Fusion 360

Fusion 360

Ontwerp meer met minder door middel van generative design. Maak van ontwerp tot productie gebruik van slechts één cloud based tool.

Navisworks

Dé oplossing voor projectcoördinatie. Visualiseer volledige projecten binnen één model en signaleer clashes op tijd.


Inventor Tolerance Analysis

Inventor Tolerance Analysis is ontworpen om Inventor-gebruikers te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen terwijl ze fabricagetoleranties specificeren.

Inventor CAM

Geïntegreerde CAD/CAM-programmeeroplossing voor 2,5 tot 5 as voor Inventor.

Inventor HSM

Beschik over de volledige CAM-functionaliteit voor draaien, frezen en andere CNC-gestuurde bewerkingen.

Inventor Nastran

Inventor Nastran biedt een breed scala aan analyse soorten, zodat je je ontwerp kunt testen voordat je het produceert.

Nesting Utility

Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van snijmateriaal. Haal het meeste uit je plaat, bespaar materiaalkosten en verminder afval.

Factor Design

Plan en valideer fabrieks lay-outs. Handig voor efficiënte plaatsing van de apparatuur om productieprestaties te verbeteren.

3ds Max

3ds Max is hét pakket voor 3D-animatie, visualisatie, rendering en modellering. Breng je ontwerpen tot leven en overtuig je klanten met een realistisch beeld van het eindresultaat.

ReCap Pro

Met ReCap zet je foto's en laserscans om naar 3D-modellen. Het resultaat is een point-cloud of mesh en een accurate weergave van de bestaande situatie. 

Extra voordelen

Autodesk Drive

Bewaar, bekijk en deel 2D- en 3D-modellen met externe partijen via de cloud, zelfs met een partij die niet beschikt over een Autodesk ID. 

Autodesk Rendering

Met Autodesk Rendering beschik je over een vrijwel onbeperkte rekenkracht. Ideaal om sneller fotorealistische beelden in hoge resolutie te maken.

Webinar: What's new Product Design & Manufacturing Collection

Webinar terugkijken:
Product Design & Manufacturing Collection: What's new

In dit webinar richt Ewoud zich op de nieuwste updates van de hero’s uit de PD&M-collection: Inventor en Fusion360. Hij bespreekt de belangrijkste aanpassingen en verbeteringen die de afgelopen 6 maanden zijn toegevoegd in en aan deze applicaties.


Ben jij nieuwsgierg naar alle nieuwe mogelijkheden? Bekijk dan het webinar 'Product Design & Manufacturing Collection: What's new' terug!

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.
arrow_drop_up arrow_drop_down