Pillr

"Creëer inzicht in jouw BIM-data en maak informatie slim en toegankelijk."

Plan een demo inEén platform voor alle partijen

Werk efficiënt samen met jouw collega's, leveranciers en partners op één centrale plek. Door alle informatie op één centrale plek te beheren en controleren, ontstaat er één centrale bron met up-to-date informatie.


Ontwerpers | Bouwers | Beheerders | Eigenaren

Makkelijker samenwerken met Pillr
Werk makkelijk samen met jouw interne én externe partners

Upload meerdere aspectmodellen in één project, zoals een installatie-, constructief- en bouwkundigmodel. Iedere partij beheert zijn eigen model met versiebeheer. Zo hou je duidelijk overzicht op jouw project.


✓ Maak op het platform taken aan voor jouw collega's en partners zodat zij hun ontwerpen kunnen aanpassen.


✓ Beheer al deze taken in één duidelijk dashboard waar je direct de status kunt zien.


✓ Geef de gebouweigenaar inzicht in het ontwerp.


✓ Publiceer jouw model direct vanuit Revit naar Pillr.

Sneller controleren met Pillr
Sneller jouw modellen en projecten controleren

Controleer jouw model op BIM-standaarden met één van de bestaande regelsets, zoals de BIM basis ILS of met jouw eigen regels. Maak van de incidenten eenvoudig taken en wijs deze toe aan de verantwoordelijke.


✓ Maak een checkdefinitie aan.


✓ Kies uit bestaande regels of maak nieuwe regels aan.


✓ Beslis of de nieuwe regels beschikbaar zijn voor iedereen. Alleen voor je collega’s of dat je deze zelfs privé houdt.


✓ Selecteer welke modellen er gecontroleerd worden.


✓ Voer de controle handmatig uit of plan deze in, op specifieke momenten of iedere keer dat er een nieuw model wordt geüpload.


✓ Gebruik de plug-ins voor Revit en Navisworks om direct de taken te verwerken.

Data hergebruiken met Pillr
Hergebruik de data op Pillr voor andere workflows en applicaties

Exporteer jouw Revit-model naar een IFC- of DWG-bestand. Gebruik de Excel-export om jouw data te koppelen aan een ERP of MJOP-systeem.


✓ Exporteer de data op Pillr zoals jij wilt.


✓ Gebruik deze data als basis voor bestek.


✓ Baseer hierop jouw meerjarenonderhoudsplan (MJOP).


✓ Exporteer incidenten naar een BCF-bestand voor uitwisseling met non-Autodesk programma’s.

Wat doet Pillr voor jou?

Pillr voor ontwerpers

Ontwerpers

Als ontwerper kun je met Pillr snel én handig BIM-modellen delen met stakeholders. Leg ontwerpwijzigingen op een centrale plek vast in de cloud, die voor alle stakeholders inzichtelijk is. Koppel de wijzigingen aan personen die gemachtigd zijn, om deze met de Revit add-on te verwerken.

Controleer daarnaast de ontwerpdata met de online Modelchecker en borg hiermee de kwaliteit. Modellen bij aannemers aanleveren conform de BIM Basis ILS? Ook daarvoor voer je een kwaliteitscontrole uit met de online Modelchecker!

Pillr voor bouwers

Bouwers

Voor bouwende partijen is Pillr de aangewezen issuemanagement-omgeving! Nodig snel en gemakkelijk stakeholders uit voor het delen van modellen. Automatiseer datacontroles op het model met de online Modelchecker. Regel deze periodiek in en laat Pillr voor je werken!

Delegeer het verwerken van de datacontrole-resultaten als taak naar partijen, die deze via de add-on gaan verwerken. Gebruik de diagrammen om visueel inzicht te krijgen in hoeveelheden en zorg dat jouw werkvoorbereiders precies zien en weten wat er nodig is binnen het project.

Pillr voor beheerders en eigenaren

Beheerders en eigenaren

Voor beheerders en gebouweigenaren is Pillr dé tool om inzicht te krijgen in het bestaande vastgoed. Gebruik virtuele modellen om jouw fysieke gebouw te beheren. Koppel sensoren aan je gebouw om inzicht te krijgen in de klimaatinstallatie en schakel bij waar nodig. Met de open Pillr API, kun je bijvoorbeeld externe MJOP of ERP applicaties koppelen. Gebruik het project en takendashboard om acties over meerdere projecten te stroomlijnen en snel inzichtelijk te hebben.

Kennisprogramma korting jaarabonnement en gratis cursussen

50% korting op een Pillr jaarabonnement bij het CAD & Company kennisprogramma

Lopen jouw Autodesk licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis kan deelnemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma krijg je 50% korting op een Pillr jaarabonnement en volg je onder andere gratis basiscursussen over Pillr en Autodesk software.


Meer weten over de voordelen van het kennisprogramma? Bekijk dan onze kennisprogramma pagina.