arrow_drop_up arrow_drop_down

PowerTools

Bespaar tijd met krachtige tools voor ontwerpsoftware

Bespaar tijd en werk sneller en makkelijker met onze PowerTools. Er zijn PowerTools beschikbaar voor BLDNG360 en Autodesk Inventor en Revit. Kies de tool die bij jou past.

Plotmanager Pro voor Inventor en Revit

De Plot Manager Pro is beschikbaar voor Revit en Inventor. Zet eenvoudig jouw tekeningen om naar een PDF-bestand en verstuur deze naar een derde partij. Voor Inventor kun je de Plot Manager Pro ook inzetten om een inkoopaanvraag te doen.

Drawing Manager voor Inventor en Revit

Met de Drawing manager kun je bestandsformaten omzetten. Zet bijvoorbeeld in één klik jouw Inventor of Revit tekening om naar een AutoCAD tekening.

SheetMetal Manager voor Inventor

Met de SheetMetal Manager exporteer je plaatmateriaal van de hele samenstelling in één keer naar DXF. Hiermee bespaar je veel tijd.

Data Manager voor Revit

Met de Data Manager exporteer je de parameters uit jouw Revit elementen naar Excel. Hier kun je alle parameters bewerken en weer importeren in jouw model. De Data Manager is handig om parameterwaardes snel aan te passen voor meerdere objecten tegelijk. Of om objecten snel unieke codes te geven waar je in BIM 360 Field controlelijsten aan kunt hangen en statussen bij kunt houden.

Auto Classify voor Revit

De Auto Classify vult op basis van jouw model automatisch de assembly of NL-SfB code in. Deze tool onderzoekt alle elementen op een aantal kenmerken en weet dan precies welk product het is. Hierdoor is het alleen nog maar nodig om te controleren of de juiste code is ingevuld en wijzig en controleer je alles vanuit één overzicht.

Export Basis ILS

De export basis ILS bestaat uit twee functionaliteiten. Deze tool controleert of jouw model aan de BIM basis ILS voldoet. Daarnaast kun je hiermee een IFC export maken, die zo is ingesteld dat deze ook aan de BIM basis ILS voldoet. Dit kun je als gebruiker ook zelf doen, maar dan moet je jouw mapping file tabel precies goed instellen. Nu doet de tool dit voor jou. Zo win je niet alleen tijd, maar ook kwaliteit!

Publish to BLDNG360

BLDNG360 is hét platform voor jouw Digital Twin. Met deze PowerTool publiceer je jouw virtuele gebouwmodel  direct vanuit Revit hierop met één klik op de knop.

Bekijk zelf de voordelen van de PowerTools (voor Revit)

Meer informatie

Cookiestatement