Autodesk Revit

BIM-software voor gecoördineerde ontwerpen van hogere kwaliteit

Wat is Autodesk Revit?

Autodesk Revit is speciaal ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM). Dit pakket biedt functies voor bouwkundig ontwerp, MEP- en bouwtechniek en constructie. Dé tool om energiezuinigere gebouwen van een hoge kwaliteit te creëren, bouwen en onderhouden.

  • Modelleer bouwcomponenten.
  • Analyseer en simuleer constructies en systemen.
  • Voer iteraties van uw ontwerp uit. 
  • Werk eenvoudig samen met andere professionals door moeiteloos Revit bestanden te exporteren in veelgebruikte bestandsindelingen, zoals IFD, DWG™ en DGN. 
  • Deel modellen centraal zodat er betere coördinatie ontstaat met minder conflicten en herbewerkingen als resultaat. 
  • Ondersteunt netwerkimplementatie en uitgebreide cloud-functionaliteiten voor renderen en analyse. 

Gratis basiscursus Revit

Bij het CAD & Company kennisprogramma

Lopen jouw Autodesk licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis kan deelnemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma volg je onder andere gratis een vierdaagse basiscursus Revit.


Meer weten over de voordelen van het kennisprogramma? Bekijk dan onze kennisprogramma pagina.

Webinar terugkijken:

Revit 2022: What's new

Jaarlijks lanceert Autodesk in april de nieuwe versie van hun producten en collecties. En dus ook voor Revit! De nieuwste features zorgen ervoor dat jij nog sneller en efficiënter met Revit kunt werken.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste features en hoe jij hiermee kunt werken? Kijk dan het webinar terug. Dan zorgt Michèle ervoor dat jij weer helemaal up-to-date bent. 

Referentiecase: Dura Vermeer

Dura Vermeer is een landelijk opererend bouwbedrijf, dat al jarenlang met Bouw Informatie Modellen (BIM) werkt. Bij het project Pontsteiger in Amsterdam wordt de toepassing van BIM naar een volgend niveau gebracht door het BIM als primaire informatiedrager te gebruiken. Ir. Jeffrey Truijens, BIM-coördinator, vertelt hoe zij samenwerken en communiceren via Autodesk Revit Server.

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. 

arrow_drop_up arrow_drop_down