S-Bestek

Web-based besteksoftware voor de burger- en utiliteitsbouw.

S-Bestek is het eerste en enige web-based bestekprogramma waarmee een koppeling is te realiseren met je 3D BIM-objecten. Met deze koppeling kun je een NL/SfB bestek maken en alle objecten voorzien van STABU2 specificatie. Met de realisatie van deze koppeling geven wij verdere invulling aan Gebouw Informatie Model. De integratie met Pillr is een eerste stap naar meer geavanceerde integraties zoals met PvE- en Calculatiesoftware.

Pillr en S-Bestek

Whitepaper

4 voordelen van digitaal bestekschrijven

Vanuit de bouwwereld is de duidelijke wens om de digitale revolutie te omarmen. Als bestekschrijvers hun proces digitaliseren, ontstaan tal van voordelen, zeker als er een koppeling wordt gemaakt met een BIM-model. Hiermee wordt er een invulling gegeven aan de ontbrekende schakel in het BIM-proces.

Benieuwd naar alle voordelen? Download dan nu het whitepaper!

Neem contact op of vraag direct een demo aan!

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.