arrow_drop_up arrow_drop_down

Starten met productconfiguratie


Met productconfiguratie zijn jouw producten direct zichtbaar en configureerbaar in 3D.  De visuele weergave van jouw model is representatief en van alle kanten te bekijken met een 3D-viewer. Vanuit deze startpositie kun je productconfiguratie inrichten naar de benodigdheden en wensen van jouw organisatie. Maak jij al gebruik van 3D-ontwerpen en wil jij de eerste stap zetten naar productconfiguratie? Kies dan dit pakket en ga direct aan de slag!

Advies

Waar staat jouw organisatie op het gebied van productconfiguratie, wat zijn jouw wensen en waar wil je het voor gebruiken. Deze vraagstukken staan centraal in het eerste adviesgesprek. De uitkomsten werken wij uit in een adviesrapport met de stappen die nodig zijn om te starten met productconfiguratie. Zo weet jij van tevoren of productconfiguratie mogelijk is voor jouw product en wat je aan het eind van het traject kunt verwachten.

Parametrisch ontwerp

Na het advies doen wij een review op het parametrisch ontwerp. Heb jij al een parametrisch ontwerp en voldoet deze al aan de eisen om productconfiguratie toe te passen? Dan kun je direct aan de slag. Blijkt uit de review dat er nog wijzigingen plaats moeten vinden? Geen probleem, wij trainen jou in parametrisch ontwerpen en i-Logic zodat je zelf hiermee kunt starten. Liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook, onze specialisten zorgen er dan voor dat al jouw 3D-ontwerpen geschikt worden gemaakt voor productconfiguratie..

Product, Design & Manufacturing Collection

Bespaar met de PD&M Collection op het bouwen van kostbare prototypes. Met de beschikbare softwarepakketten bereken en analyseer je jouw ontwerp vooraf. Het is zelfs mogelijk om de productie direct vanuit de geïntegreerde CAM-omgeving aan te sturen. De Collection biedt ook gereedschappen voor het ontwerpen van fabrieken.

Installatie en configuratie

Engineeringssoftware is geen alledaagse software waar een IT-afdeling regelmatig mee werkt. Een correcte installatie en configuratie is belangrijk voor de optimale prestatie van de software. Daarom installeren en configureren wij voor jou de PD&M Collection of losse programma's hiervan. Na afloop van de installatie testen wij of alles goed functioneert. Hierdoor kunnen de medewerkers van jouw organisatie en afdeling snel aan de slag.

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen.

Meer informatie

Cookiestatement