Overige veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over Autodesk licenties of de Autodesk omgeving? Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.
                                       

Overige vragen

Wat betekent van Maintenance naar Subscription?

Sinds 2016 heeft Autodesk een nieuw abonnementsmodel met mooie voordelen. Met het nieuwe subscription plan krijg je namelijk uitgebreidere software voor een lagere prijs. Er zijn verschillende abonnementsopties. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Hoe kan ik switchen van Suite naar Collection?

Dit is onderdeel van Maintenance naar subscription. Er zijn verschillende abonnementsopties. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Hoe importeer/exporteer ik mijn eigen settings in Inventor/AutoCAD?

In Autodesk-software zoals AutoCAD en Inventor kun je je settings instellen zoals je dat zelf wilt. En, heel handig, deze instellingen kun je ook meenemen naar een nieuwe installatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Hoe kan ik een netwerklicentie lenen (borrow) voor onderweg?

Als je de software wil gebruiken zonder verbinding met de licentiesoftware te hebben, kun je de netwerklicentie tijdelijk lenen. Je zet dan een licentie voor een bepaalde tijd in gebruik, zodat je het op je eigen systeem kan activeren zonder verbinding met de licentieserver. In dit blog lees je hoe je dit kan doen.

Hoe vraag ik een Home Use licentie aan?

Heb jij een single-user, perpetual, multi-user of netwerklicentie? Ieder abonnement heeft zijn eigen manier om deze Home Use licentie aan te vragen. Je vindt hier de verschillende manieren.

Hoe stap je zonder problemen over van multi-user naar single-user licenties?

Je wilt natuurlijk graag dat de overgang van multi-user naar single-user licenties zo soepel mogelijk verloopt. In dit blog lees je hier meer over.

                                   

Meer weten over licentiebeheer?
Wil je meer weten over het beheren van jouw licenties? Bekijk dan hier ons complete blogoverzicht!

Contact opnemen

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met CAD & Company support. We helpen je graag.

Snel geholpen worden? Download Anydesk

Via Anydesk kijken wij direct mee op jouw scherm zodat jij snel weer aan de slag kunt. Om je sneller te kunnen helpen, raden wij je aan om alvast Anydesk te downloaden voordat je telefonisch contact met ons opneemt.