Afstudeerstage: Plattegrond overzetten naar 3D.

Op dit moment is de vacature gesloten. Je kunt natuurlijk altijd een open sollicatie sturen! 

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage opdracht ga jij een platform ontwikkelen om een plattegrond in AutoCAD om te zetten naar Autodesk Revit. Vaak worden plattegronden en details nog in 2D ontworpen in AutoCAD. Het is veel werk om dit over te tekenen in 3D, vooral als de informatie nog een keer wijzigt. Jij gaat zelf een platform ontwikkelen voor deze koppeling. Hierbij ben je volledig eigenaar van het project, maar natuurlijk ondersteunen wij jou bij de realisatie. Aan het einde van je afstudeerstage heb je niet alleen inzicht gekregen in de nieuwste tools op het gebied van software ontwikkeling maar kun je deze ook toepassen.

Waar werk je mee?

Als ontwikkelomgeving voor deze opdracht maak je gebruik van Microsoft technologie in de vorm van Visual Studio. Bij onderdelen die geprogrammeerd worden in een .NET taal is de keuze C# en/of XAML. Voor het front-end gedeelte maak je gebruik van HTML5, CSS3 en JavaScript in combinatie met jQuery.

Wie zijn wij?

Ampersand software is onderdeel van de CAD&Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen die waardevol zijn voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Het team ontwikkelt oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren met online samenwerkingstools. Gebouwen en producten deel en beheer je eenvoudig met de Ampersand webapplicaties BLDNG360, BuildingContent en Collaborea. Engineeringswerk maken wij makkelijker met krachtige PowerTools voor Revit en Inventor.

Wat bieden wij?

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Een passende stagevergoeding;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.


Wie zoeken wij?

• Een student HBO Informatica;

• Zelfstandige en professionele instelling;

• Ondernemend en innovatief;

• Enthousiast!

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar niels.martens@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 5

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!