Vacature: Commercieel medewerker binnendienst installatie

Word CAD & Co'er


 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 50 vestigingen in 8 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland.

Wat ga je doen?

Jij wordt verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille waarbij je je eigen relaties beheert. Dit varieert van MKB-bedrijven tot grote internationale organisaties. Waar de buitendienst verantwoordelijk is voor de verkoop van projecten, richt de binnendienst zich op het kundig adviseren van klanten. De focus komt hier al meer te liggen op het aanbieden van trainingen en bedrijfskundig advies.


Als Accountmanager Binnendienst ben jij verantwoordelijk om jouw klanten te voorzien van kundig advies over het product. Je staat veelvuldig in contact met DGA's, inkopers en technisch-ontwerpers. Je vertaalt hun behoeften en biedt een passend pakket aan. Je schakelt met verschillende lagen binnen de organisatie om de dienstverlening te optimaliseren.


Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

- beheert relaties met bestaande klanten en bewaakt gemaakte afspraken;

- je adviseert over trainingen, pakketten en/of producten;

- je verwerkt contractverleningen en beheert licenties;

- het opstellen van offertes;

- informatie verzorgen voor interne blogs;

- deelnemen aan interne projecten, denk hierbij aan procesverbeteringen, innovatietrajecten en het verbeteren van de dienstverlening.

Wat bieden wij?

  • Salaris van max. € 3.500,- o.b.v. 40 uur;
  • Bonusregeling (dit kan oplopen tot 3 maandsalarissen);
  • Hybride werken;
  • Gratis parkeren voor de deur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 30 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden o.a. richting de buitendienst;
  • Opleidingsbudget.

Wat zoeken wij?

Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt enige werkervaring binnen een professionele werkomgeving. Je hoeft geen ervaring binnen de IT-branche te hebben, bij voorkeur heb je hier wel affiniteit mee. Je schakelt snel met klanten op verschillende niveaus, dit kan bijvoorbeeld met een manager zijn maar ook met een directeur. Je hebt een positieve instelling, bent klantgericht, nauwkeurig, gedisciplineerd en je legt makkelijk contact met klanten en collega’s. Je bent 32 of 40 uur beschikbaar.

Installatieteam

Het Installatieteam van CAD & Company helpt installatiebedrijven om hun ontwerpen te optimaliseren. Met onze uitgebreide kennis en ervaring trainen en coachen wij onze klanten om het beste resultaat te halen.  

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper voor de binnendienst. Na ons inwerktraject adviseer jij onze klanten zodat zij met de juiste software en ondersteuning aan de slag kunnen. Je sluit nieuwe contracten af en verlengt de contracten van bestaande klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bouwt een waardevolle relatie met ze op.  

Enthousiast? Plan direct een kennismaking in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Niels.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en een link van de Teams-meeting naartoe.
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Niels zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer knop.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.