Vacature commercieel medewerker binnendienst Installatie

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Installatie team

Het Installatie team van CAD & Company helpt installatie bedrijven om hun ontwerpen te optimaliseren. Met onze uitgebreide kennis en ervaring trainen en coachen wij onze klanten om het beste resultaat te halen. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper voor de binnendienst. Na ons inwerktraject adviseer jij onze klanten zodat zij met de juiste software en ondersteuning aan de slag kunnen. Je sluit nieuwe contracten af en verlengt de contracten van bestaande klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bouwt een waardevolle relatie met ze op.  

Wat ga je doen?

Met jouw kennis van onze producten en dienstverlening ben je in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van deskundig advies. Je communiceert effectief met verschillende lagen in een organisatie. Je hebt gesprekspartners op verschillende niveaus van engineering-, operationeel-, purchase- IT-managers tot directie. Op professionele wijze stel je zelfstandig offertes op voor licenties van Autodesk software en ben je verantwoordelijk voor de opvolging en bewaking hiervan. In deze functie werk je nauw samen met de buitendienst. Je benadert actief bestaande en potentiële klanten en bent in staat een prettige en constructieve relatie met hen op en uit te bouwen. Het onderhouden van bestaande relaties en contracten beslaat 65% van je tijd. De rest van je tijd besteed je aan acquisitie en ondersteuning van de buitendienst.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een moderne transparente omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;
 • Een zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling;
 • Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • 30 vakantiedagen;
 • Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en regelmatig personeelsuitjes.

Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde commerciële of administratieve HBO-opleiding;
 • Affiniteit met software en diensten;
 • Een oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling;
 • Ervaring in een commerciële functie, zoals telemarketing en/of B2B verkoop is een pré;
 • Beschikbaarheid van 32 - 40 uur per week;
 • Woonachtig in een straal van 50 km. rondom Wormerveer; 
 • In het bezit van een rijbewijs; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
arrow_drop_up arrow_drop_down