Vacature Desktop Applicatie (C#) Developer

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande en nieuwe applicaties voor o.a. Autodesk. Je werkt aan het onderhoud van onze Autodesk Powertools en maatwerkproducten voor onze bouw- en industrie klanten.

Daarbij werk je ook aan BLDNG360 add-ins voor Revit en Navisworks. BLDNG360 is hét platform om samen te werken rondom 3D-modellen. BLDNG360 geeft inzicht in de data en zorgt ervoor dat modellen sneller gecontroleerd kunnen worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling; 
 • Een moderne omgeving en innovatieve werkomgeving; 
 • Collectieve pensioenregeling; 
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring; 
 • Winstdelingsregeling; 
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar; 
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar; 
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder de maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, workshops en personeelsuitjes. 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een Desktop Applicatie Developer met een hoge mate van interesse in nieuwe technische ontwikkelingen. Je gaat applicaties (door)ontwikkelen voor Autodesk producten, denk hierbij aan producten als AutoCAD, Inventor, Revit, Navisworks en Vault. Behalve je uitstekende development skills, beschik je ook over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je houdt jezelf up-to-date over de relevante technische ontwikkelingen, die je vervolgens kunt toepassen in het ontwikkelproces. Je neemt initiatief, gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat het verschil te maken.

Verder heb je: 

 • Je hebt een afgeronde HBO Informatica opleiding; 
 • Je hebt meerdere jaren ervaring programmeren in C#; 
 • WPF, XAML en MVVM zijn bekende begrippen voor je kan je goed toepassen; 
 • Je bent thuis in Async, Await, Azure Cloud services, web API’s  en het toepassen van SQL Server technologie; 
 • Je hebt affiniteit met desktopapplicaties; 
 • Je bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen; 
 • Je bent proactief en hebt goede communicatieve vaardigheden; 

Het is voor ons een bonus als je bekend bent met de werking van AutoDesk applicaties als AutoCAD, Inventor, Revit, Navisworks en Vault en ervaring hebt met VB.NET, VBA of Auto Lisp. 


Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company & Ampersand software.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
arrow_drop_up arrow_drop_down