Vacature: Desktop Applicatie (C#) Developer

Op dit moment is deze vacature gesloten.

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande en nieuwe applicaties voor o.a. Autodesk. Je werkt aan het onderhoud van onze Autodesk Powertools en maatwerkproducten voor onze bouw- en industrie klanten.

Daarbij werk je ook aan Pillr add-ins voor Revit en Navisworks. Pillr is hét platform om samen te werken rondom 3D-modellen. Pillr geeft inzicht in de data en zorgt ervoor dat modellen sneller gecontroleerd kunnen worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

 • 30 vakantiedagen;

 • Gratis lunch op kantoor;

 • Collectieve pensioenregeling;

 • Passend salaris bij jouw werkervaring;

 • Winstdelingsregeling afhankelijk van je prestaties tot 3 maandsalarissen;

 • Jaarlijks opleidingsbudget;

 • Hybride werkomgeving;

 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een Desktop Applicatie Developer met een hoge mate van interesse in nieuwe technische ontwikkelingen. Je gaat applicaties (door)ontwikkelen voor Autodesk producten, denk hierbij aan producten als AutoCAD, Inventor, Revit, Navisworks en Vault. Behalve je uitstekende development skills, beschik je ook over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je houdt jezelf up-to-date over de relevante technische ontwikkelingen, die je vervolgens kunt toepassen in het ontwikkelproces. Je neemt initiatief, gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat het verschil te maken.

 • Je hebt een afgeronde HBO Informatica opleiding; 
 • Je hebt meerdere jaren ervaring programmeren in C#; 
 • WPF, XAML en MVVM zijn bekende begrippen voor je kan je goed toepassen; 
 • Je bent thuis in Async, Await, Azure Cloud services, web API’s  en het toepassen van SQL Server technologie; 
 • Je hebt affiniteit met desktopapplicaties; 
 • Je bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen; 
 • Je bent proactief en hebt goede communicatieve vaardigheden; 

Het is voor ons een bonus als je bekend bent met de werking van AutoDesk applicaties als AutoCAD, Inventor, Revit, Navisworks en Vault en ervaring hebt met VB.NET, VBA of Auto Lisp. Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.