Full Stack Developer

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Ons development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande applicaties en het ontwikkelen van nieuwe modules. Je werkt onder andere aan Pillr, één van onze eigen producten. Pillr is hét platform om samen te werken rondom 3D-modellen. Pillr geeft inzicht in de modeldata en zorgt ervoor dat modellen sneller gecontroleerd kunnen worden. In de toekomst zullen wij meer eigen producten gaan ontwikkelen om het werkproces van onze klanten makkelijker te maken. Wil jij hieraan mee ontwikkelen?

Hoe werken wij?

Als Developer bij Ampersand Software kom je terecht in ons kleine informele scrumteam van zes professionals. Het development team werkt volgens de Agile Scrum methodiek in twee wekelijkse sprints. Naast dat we iedere dag beginnen met een daily stand-up, vinden we het ook belangrijk om de rest van de dag voor elkaar beschikbaar te zijn. Onze applicaties zijn geschreven in Microsoft .NET en wij werken met de nieuwste Cloud-oplossingen. Aan de voorkant gebruiken we Bootstrap en vue.js. Heb jij ervaring met handige frameworks? Neem jouw kennis mee en zet de tools in die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s.
 • Een zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling.
 • Een moderne omgeving en innovatieve werkomgeving.
 • Collectieve pensioenregeling. 
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
 • Winstdelingsregeling.
 • 30 vakantiedagen.
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar. 
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder de maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, een wekelijkse bootcamp, workshops en personeelsuitjes. Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Full Stack Developer met een hoge mate van interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen en het doorontwikkelen van je eigen skillset. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met architectuur en ontwikkeling van standaard software. Behalve uitstekende development skills, beschik je ook over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en wilt graag actief bijdragen in ons scrumteam.

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de IT.
 • Je bent thuis in onze toolkit, bestaande uit onder andere: C#, .NET, ASP.NET (MVC), Web API, SQL Server, HTML/CSS, JavaScript en bij voorkeur frameworks als Vue.
 • Je hebt een brede interesse voor back-end technieken, maar door jouw ervaring met front-end technieken kun je moeiteloos wisselen om de sprint succesvol af te ronden.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en inrichten van SQL databases. 
 • Je voelt je verantwoordelijk, bent leergierig en wilt graag verder ontwikkelen.
 • Je bent proactief en hebt goede communicatieve vaardigheden. 
 • Een extra goede match zijn we als je ervaring hebt met Azure Cloud Services en Azure DevOps en CI/CD. 


Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!

Interesse?

Ben jij de enthousiaste full stack developer die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken uit naar jouw reactie!

arrow_drop_up arrow_drop_down