Vacature: Full Stack Developer

Word CAD & Co'er


 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande applicaties en het ontwikkelen van nieuwe modules. Je werkt onder andere aan Pillr, één van onze eigen producten. Pillr is hét platform om samen te werken rondom 3D-modellen. Pillr geeft inzicht in de modeldata en zorgt ervoor dat modellen sneller gecontroleerd kunnen worden. In de toekomst zullen wij meer eigen producten gaan ontwikkelen om het werkproces van onze klanten makkelijker te maken. Wil jij hieraan mee ontwikkelen?

Hoe werken wij?

Als Developer bij Ampersand Software kom je terecht in ons kleine informele scrumteam van zes professionals. Het development team werkt volgens de Agile Scrum methodiek in twee wekelijkse sprints. Naast dat we iedere dag beginnen met een daily stand-up, vinden we het ook belangrijk om de rest van de dag voor elkaar beschikbaar te zijn. Onze applicaties zijn geschreven in Microsoft .NET en wij werken met de nieuwste Cloud-oplossingen. Aan de voorkant gebruiken we Bootstrap en vue.js. Heb jij ervaring met handige frameworks? Neem jouw kennis mee en zet de tools in die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wat bieden wij?

 • 30 vakantiedagen;

 • Gratis lunch op kantoor;

 • Collectieve pensioenregeling;

 • Passend salaris bij jouw werkervaring;

 • Winstdelingsregeling afhankelijk van je prestaties tot 3 maandsalarissen;

 • Jaarlijks opleidingsbudget;

 • Hybride werkomgeving;

 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Full Stack Developer met een hoge mate van interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen en het doorontwikkelen van je eigen skillset. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met architectuur en ontwikkeling van standaard software. Behalve uitstekende development skills, beschik je ook over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en wilt graag actief bijdragen in ons scrumteam.

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de IT.
 • Je bent thuis in onze toolkit, bestaande uit onder andere: C#, .NET, ASP.NET (MVC), Web API, SQL Server, HTML/CSS, JavaScript en bij voorkeur frameworks als Vue.
 • Je hebt een brede interesse voor back-end technieken, maar door jouw ervaring met front-end technieken kun je moeiteloos wisselen om de sprint succesvol af te ronden.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en inrichten van SQL databases. 
 • Je voelt je verantwoordelijk, bent leergierig en wilt graag verder ontwikkelen.
 • Je bent proactief en hebt goede communicatieve vaardigheden. 
 • Een extra goede match zijn we als je ervaring hebt met Azure Cloud Services en Azure DevOps en CI/CD. 


Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Ons development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.

Enthousiast? Plan direct een kennismaking in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Elise.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en link naar de Teams meeting naartoe.
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Elise zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer button.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.