Vacature: Online marketeer

Vacature: Online marketeer

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Wat ga je doen?

Binnen het marketingteam ben jij mede verantwoordelijk voor de contentstrategie. Jij maakt, verspreidt, redigeert en analyseert content. Met behulp van tools zoals Google Analytics kijk jij wat wel en niet werkt en pas je de content aan waar nodig. Samen met jouw collega’s maak je nieuwsbrieven, social media posts, whitepapers, blogs en online advertenties. Onze content komt uit de hele organisatie. Veel collega’s dragen hun kennis over. Zij schrijven blogs, geven webinars of maken vlogs. Je hebt dus een enorme schat aan informatie tot je beschikking. Verder onderhoud je samen met het team de website en de social media kanalen. Daarnaast draai je aan de knoppen van de marketing automation zodat de content waar je hard aan gewerkt hebt bij de juiste mensen terecht komt en leidt tot nieuwe leads. Hierbij werk je samen met externe partners.

Als de leads zijn binnengekomen, bel je de leads na en kwalificeer je deze. Daarbij ga je in gesprek met mogelijke klanten of bestaande klanten die willen uitbreiden. Het is belangrijk dat je goed luistert naar de wensen en ook signaleert of ze op zoek zijn naar kennis of al verder in het verkoopproces zitten. Aan de hand van jouw bevindingen zet je de lead door naar verkoop of kies je ervoor om ze te voorzien van extra informatie via marketing. Daarnaast deel je jouw feedback met je team om de inzet van marketing automation steeds verder te optimaliseren. Zo werk je aan de continue verbetering en optimalisatie van het leadproces. Goed voor de klant en fijn voor onze organisatie.


Regelmatig organiseren wij events, van klein tot groot. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de communicatie, de coördinatie en de organisatie hiervan. Kortom, een afwisselende en dynamische functie waar geen dag hetzelfde is.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 50+ vestigingen in 8 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland.

Wat bieden wij?

 • 30 vakantiedagen;

 • Gratis lunch op kantoor;

 • Collectieve pensioenregeling;

 • Passend salaris bij jouw werkervaring;

 • Winstdelingsregeling afhankelijk van je prestaties tot 3 maandsalarissen;

 • Jaarlijks opleidingsbudget;

 • Hybride werken;

 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent creatief en vernieuwend. Daarnaast ben je en vlotte gesprekspartner, een goede luisteraar en je gaat graag een uitdaging aan. Je gaat met gemak een gesprek aan en je hebt zeker geen telefoonvrees. Je bent nieuwsgierig en ziet altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Je bent enthousiast en ondernemend, als jij een kans ziet dan pak je deze. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. Verder: 

 • Een afgeronde commerciële en/of marketinggerichte HBO opleiding;
 • 2- 5 jaar werkervaring in een (online) marketingfunctie; 

 • SEO/SEA ervaring;

 • Ervaring met Social Media advertising;

 • Ervaring met Google Analytics en marketing automation is een pré;

 • Beschikbaarheid voor 32 - 40 uur per week.

Enthousiast? Plan direct een kennismaking in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Niels.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en een link van de Teams-meeting naartoe.
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Niels zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer knop.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.