arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature support medewerker

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Vind jij het leuk om klanten te helpen met het oplossen van software-problemen zodat zij snel weer aan de slag kunnen? Ben jij op zoek naar leuke baan met veel afwisseling bij een groeiende en innovatieve organisatie? En herken jij jezelf in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt als klanten problemen ervaren met hun software. Deze meldingen komen binnen via e-mail, telefoon of ons klantportaal. Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van deze meldingen en het opvolgen hiervan. Tijdens het eerste gesprek bekijk je of je hen direct kunt helpen met een passende oplossing of dat er toch meer specialistische kennis nodig is. Je plant indien nodig een specialist of consultant in en zorgt ervoor dat de klant geïnformeerd is en blijft. Samen met je collega werk je nauw samen met onze specialisten en consultants zodat onze klanten snel weer aan de slag kunnen. Daarnaast herken je verkoopkansen tijdens de gesprekken met klanten en informeer je klanten pro-actief over onze producten en diensten. Je denkt actief mee met de klant, hoe kan het sneller, beter en makkelijk? Verder draag je bij aan de continue verbetering van CAD & Company support.

CAD & Company support is onderdeel van de afdeling Customer Succes Management. Als support medewerker bouw je samen met een team van twee collega's aan de invulling van Customer Succes Management binnen CAD & Company. 

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;

• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

• 26 vakantiedagen (met een niet ziek-bonus van maximaal 2 dagen per jaar);

• Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent klantgericht en een goede luisteraar. Je biedt de klant niet alleen wat er gevraagd wordt maar juist wat de klant nodig heeft. Je kunt werken onder druk en snel beslissingen nemen. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie en werk je graag in een commerciële omgeving. Je bent nieuwsgierig en ziet altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. 

Verder heb je:
• Minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4);
• Affiniteit met software en diensten;
• Ervaring met CAD software en/of IT
• Een oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit;
• Goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling;
• Beschikbaarheid van 32 - 40 uur per week;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Ervaring in technisch support en/of een technische of ICT-gerelateerde opleiding  is een pré.  

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
Cookiestatement