Vault PowerTools

Een gereedschapsset voor Vault

Wil jij nog sneller en makkelijker werken met Vault? Maak dan gebruik van de complete set aan PowerTools. De aanvulling voor elke Vault gebruiker!

De Publisher genereert automatisch PDF-, DWF,- DWFX-, DWF-, DWG-, en STP-bestanden vanuit een Vault-omgeving. Outputs worden zo consistenter gemaakt én jij als engineer kan het werk doen wat je echt wilt. Deze oplossing is breed inzetbaar binnen jouw hele organisatie. De Publisher draait op de Vault Professional Job Processor en gebruikt licenties van de programma's die aangeroepen worden.

AutoProperties Pro

AutoProperties Pro zorgt ervoor dat nieuwe bestanden automatisch de eigenschappen krijgen van de bovenliggende map. Mapeigenschappen van alle mappen in de hiërarchie worden gekopieerd, dus definities kunnen op meerdere niveaus worden gemaakt. AutoProperties Pro heeft ook een knop waarmee bestanden achteraf geüpdatet kunnen worden. Dit is handig als bestanden worden verplaatst of als ze niet de juiste categorie hadden.

Maak jij vaak projecten aan in Vault met een vaste folder structuur? Gebruik dan AutoProject. Deze Vault addin maakt in één actie een projectfolder aan. Inclusief eigenschappen en met folderstructuur inclusief rechten. Als extra optie kan er ook een documentnummeringsschema aangemaakt worden. Zo sla je documenten direct op de juiste plek op, met de juiste naam. Hiermee voorkom je extra werk en verklein je de kans op fouten.

Zoek je regelmatig naar de datum van goedkeuring van een document en de collega die dit heeft goedgekeurd? Voorkom lange zoektochten en bespaar tijd met de Approval tool. Hiermee voeg je de goedkeuringsdatum en de gebruiker die het document goedgekeurd heeft direct toe in de eigenschappen van het document. Je kunt dit ook nog eens aan de tekening zelf toevoegen. Wel zo handig!

Genereer automatisch een uniek referentienummer na checkin voor jouw document.

Wil je meer weten over Vault PowerTools of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.