Online workshop: Waarborg de compliance van jouw BIM-modellen met Pillr

Met Bas van Berkum

Bas van Berkum

Woensdag 22 februari 14.00 - 16.00 uur

Het wordt steeds moeilijker om de kwaliteit en compliance van jouw BIM-modellen te waarborgen. De oorzaak: complexere modellen, modelleer standaarden, Informatie Levering Specificaties (ILS) en diverse stakeholders binnen een project.

Deze groeiende werkdruk maakt het vinden en communiceren van problemen op een project enorm tijdrovend. Het neemt capaciteit in van de toch al schaarse, technische medewerkers. Daarnaast zijn regelmatig reworks nodig, wat direct een negatieve invloed heeft op de winstmarges. Een dagelijkse uitdaging bij veel bedrijven die te maken hebben met BIM-coördinatie!

In deze workshop neemt Bas je mee in een aantal workflows van Pillr, die ervoor zorgen dat je problemen snel kunt identificeren, beheren en communiceren. Dit gebeurt door jouw BIM-modellen op automatische wijze, onafhankelijk te controleren en te valideren. Er is maar één bron van de waarheid voor alle stakeholders. Het resultaat is een hogere kwaliteit BIM-modellen, een verlaagd risico op reworks en een kortere doorlooptijd van bouwprojecten.

Datum

Woendag 22 februari

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Online

Kosten

Gratis