revit-onderhoek-title-block-acc

Webinar: Onderhoek uitlezen in Revit en uploaden naar Autodesk docs   

Met Chris van der Fluit en Collin van Kooten

Collin van Kooten

Donderdag 19 oktober 2023 10.00 - 11.00 uur

Sinds kort is het mogelijk om data uit de onderhoek (stempel) van een werktekening in Revit rechtstreeks over te zetten naar Autodesk Docs. 


Geen handmatige aanpassingen meer, en makkelijker terugvinden van data

Voorheen konden alleen de nummers van de tekeningen in Autodesk Docs worden opgeslagen. Maar nu geldt dit dus ook voor data zoals een tekeningnaam of nummer, tekenaar- of projectnaam, revisiedatum, technische specificaties enz. Dat is een grote verbetering want nu hoef je niet meer handmatig de tekeningnummers aan te passen naar de data in de onderhoek! Zo kun je al deze data veel makkelijker terugvinden en dit bespaart veel tijd.

Uitlezen en labelen project-, sheet-of viewdata
In dit webinar leggen Collin en Chris je uit hoe je de onderhoek van de werktekeningen kunt voorzien van project-, sheet- of viewdata. Zij laten zien hoe je deze data direct vanuit je Revit model kunt uitlezen en het label (attribuut) rechtstreeks aan het Autodesk Docs document kunt hangen. Een attribuut helpt je om gemakkelijk te zoeken, te filteren én te sorteren binnen Autodesk Docs.

  • Meerdere typen data in de onderhoek mogelijk
  • Uniformiteit en consistentie
  • Makkelijk traceerbaar
  • Versnelt de besluitvorming
  • Verhoogt de productiviteit


Aanmelden 

Wil jij leren hoe je een onderhoek van een werktekening moet uitlezen en uploaden van Revit naar Autodesk Docs? Meld je dan vandaag nog aan.