Workshops

Bekijk hier alle geplande workshops

plm-autodesk-fusion-360-manage

Product Lifecycle Management 2/4 Bill of Materials (BOM)-beheer

26 september 2023 om 10.00 uur

Een productlancering binnen de gestelde tijd en budget begint met een krachtig Bill of Materials (BOM)-beheer. Hoe zorg je er nu voor dat dit zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt? In het tweede deel van deze workshopserie gaan we dieper in op de mogelijkheden van geavanceerd BOM-beheer binnen Fusion 360 Manage.

BIM-model-checker-revit

Haal meer uit je BIM-data

28 september 2023 om 14.00 uur

Het begint allemaal met het goed op orde hebben van je BIM-data: de ruggengraat van alle projecten die je doet. Maar hoe houd je goed overzicht over al deze data? En dat samen met jouw collega’s, leveranciers en partners vanuit verschillende locaties tegelijk? Bas laat je in deze workshop zien wat de mogelijkheden zijn en wat een goede modelchecker voor Revit voor jouw project kan betekenen.

gebouw-asset-beheer-autodesk

Gebouw & Assetbeheer in een Data Management Systeem

28 september 2023 om 10.00 uur

Met de nieuwste ontwikkelingen zijn de objectgegevens gelukkig niet alleen maar beschikbaar voor de ontwerper of bouwer. Ook gebouweigenaren, beheerders, installateurs en facility managers kunnen hun beheer gaan doen aan de hand van diezelfde BIM-gegevens. Onderwerpen als procesverbeteringen, risico's en kosten maar ook veiligheid en duurzaamheid komen aan bod.

plm-autodesk-fusion-360-manage

Product Lifecycle Management 3/4 Quality & Change Management

10 oktober 2023 om 10.00 uur
In onze derde workshop van de PLM-serie richten we ons op het kwaliteitsbeheer. Een solide traceerbaarheid en beheersbaarheid van je processen zijn essentieel voor het behalen van een goede kwaliteit in de producten die je ontwikkelt. Ontdek hoe je deze processen kunt integreren in een PLM-systeem om te anticiperen, controleren en reageren op mogelijke kwaliteitsproblemen. 

plm-autodesk-fusion-360-manage

Product Lifecycle Management 4/4 New Product Introduction

26 oktober 2023 om 10.00 uur

In onze vierde en laatste workshop uit deze PLM-serie, duiken we dieper in de voordelen van een optimaal New Product Introduction proces met Autodesk Fusion 360 Manage. Ontdek hoe je met deze krachtige tool het NPI-proces naar een hoger niveau tilt, zodat je organisatie efficiënter, gestroomlijnder en succesvoller kan innoveren.