Workshop: Integreren met EVA

Rick van Schenk Brill

Donderdag 25 mei 10.00 tot 12.00 uur

Binnen de machinebouw worden projecten complexer, terwijl de time-to-market belangrijker wordt om concurrerend te blijven. Hierdoor kijken bedrijven steeds vaker naar Configure To Order (CTO). 

De uitdaging is dat veel van deze bedrijven zich juist onderscheiden door maatwerk en vaak een onderdeel leveren van een groter product, waardoor CTO niet geschikt blijkt te zijn.

Toch kun je ook als iedere opdracht maatwerk is jouw werk automatiseren en je procesflow (van sales tot productie) connecteren. Om dit te ondersteunen hebben we het EVA concept ontwikkeld. Het EVA concept bestaat uit vier pijlers. In deze workshop kijken we naar de derde en vierde pijler, namelijk Samenwerken & Integreren.


Samenwerken & Integreren met EVA

De grote hoeveelheden data die worden gegenereerd op een engineeringsafdeling moeten natuurlijk op een eenvoudige en beheersbare manier beschikbaar worden gemaakt voor de rest van de organisatie. Binnen het EVA concept bestaan er meerdere oplossingen om de door engineering gegenereerde data automatisch te kunnen integreren binnen de rest van de organisatie. In deze workshop vertellen Rick en Niels je er alles over.


Programma

  • Korte introductie van EVA
  • AnyCAD
  • Navisworks
  • CAD-ERP Connector
  • Terugblijk
  • Vooruitblik configuratie

Klok icoon

Verminder engineeringstijd
Door repeterende handelingen te automatiseren

null

Vergroot verkoop
Met snelle, accurate maatwerk voorstellen inclusief 3D model en productspecificatie

null

Versnel de doorlooptijd
Van het hoofd orderproces

null

Verhoog kwaliteit
Door een uniform proces en gestandaardiseerde productdefinitie