team-cad&company-2023

Het maximale uit jouw ontwerp halen met onze coaching

Dit is wat wij doen

Jouw ontwerp, onze coaching, maximaal resultaat.

Partners van NTI CAD & Company

CAD & Company staat voor je klaar

Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement. Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group waardoor wij een stevige Europese basis hebben en bedrijven ook op internationaal niveau optimaal bedienen. 

Trots onderdeel van de NTI Group

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft meer dan 60 vestigingen in 10 landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Autodesk Platinum Partner

In de top drie

Internationale organisatie

Met ruim 600 professionals

75+ jaar ervaring

Opgericht in 1945

60 vestigingen

Verdeeld over tien landen

Onze kernwaarden

Snel

Snel

Innovatief

Innovatief

Praktisch

Praktisch

Eerlijk

Eerlijk

Duurzaam

Duurzaam

Loyaal

Loyaal

Onze visie

"De Nederlandse bouw en industrie continu vernieuwen door het delen van onze kennis én het inzetten van nieuwe en duurzame technologieën. Hiermee behouden en versterken wij de innovatiekracht van de Nederlandse bouw en industrie. Zo blijft Nederland vooroplopen en is de werkgelegenheid en een leefbare omgeving ook voor de nieuwe generatie gegarandeerd."

Onze partners

null