geautoriseerde

Autodesk AutoCAD

De nummer één CAD-software voor het maken van 2D- en 3D-ontwerpen

Let op! Zie je het formulier niet? Zet dan je Adblocker uit.

Wat is AutoCAD?

AutoCAD is de meest gebruikte CAD-software wereldwijd. De software maakt het mogelijk om 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Hierdoor versnel je het documentatieproces en de samenwerking met verschillende stakeholders. Daarnaast deel je met AutoCAD je ontwerpen via de cloud. Met One AutoCAD kies je voor een compleet pakket waarbij je een complete toolset tot je beschikking hebt.

  • Automatiseer taken zoals tekeningen vergelijken, blokken toevoegen en planningen maken.
  • Bekijk, bewerk en maak tekeningen in AutoCAD op vrijwel elk apparaat: desktop, web en mobiel.
  • Stroomlijn je werk met gespecialiseerde functies en bibliotheken voor mechanisch ontwerp, architectuur, 3D-mapping en meer terwijl je werkt in de vertrouwde AutoCAD-interface.
  • Niet voor niets de nummer één CAD-software voor het maken van 2D- en 3D-ontwerpen.

Gratis basiscursus AutoCAD
Bij het CAD & Company kennisprogramma

Lopen jouw Autodesk licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis deelneemt aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma volg je onder andere gratis een vierdaagse basiscursus AutoCAD.


Meer weten over de voordelen van het kennisprogramma? Bekijk dan onze kennisprogramma pagina.

AutoCAD toolsets

AutoCAD bevat industriespecifieke toolsets en intelligente objecten voor onder andere architectuur, werktuigbouwkunde en elektrische ontwerpen! Bekijk hieronder de verschillende toolsets.

Electrical toolset

Met AutoCAD Electrical kun je elektrische schema's snel en nauwkeurig ontwerpen en wijzigen. Minimaliseer de kans op fouten door kabels en label voor onderdelen automatisch te nummeren en geef nauwkeurige informatie door aan de productie in DWG™-tekeningen. Ontwerp eenvoudige elektrische ontwerpen met Circuit builder of detecteer met realtime foutcontrole problemen voor de bouwfase.

Plant 3D toolset

Deze toolset is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die dagelijks betrokken zijn bij de realisatie van complexe ontwerpen in de chemie- en procesindustrie. Geef leidingen en onderdelen weer in kleur, op waarde van de eigenschap. Verbeter de weergave van schuinen lijnen in isometrische pijpleidingen. Valideer eenvoudig de P&ID gegevens. Of integreer de software met Vault-gegevensbeheersoftware.

Architecture toolset

Deze toolset is speciaal voor architecten. Met de tekenfuncties kun je efficiënter tekenen, documenteren en ontwerpen in de vertrouwde AutoCAD-omgeving. Ontwerp en produceer bouwkundige renovaties en ontwerp wanden, deuren en ramen met elementen die echte beweging en constructie nabootsen. Creëer met de keynote-tools gedetailleerde onderdelen en documentatie of gebruik de Roombook-functie om meerdere afwerkingen op een oppervlak toe te passen.


Mechanical toolset

De Mechanical toolset is een ontwerp- en tekenpakket specifiek voor tekenaars en ontwerpers in de industrie. Het levert aanzienlijke tijdwinst op doordat complexe mechanische handelingen zijn vereenvoudigd. Versnel het ontwerpproces en houd tijd over voor innovatie door automatisch geometrie bij te werken na wijzigingen. Of isoleer en herstel groepen met lagen met lagenbeheer. Lever ontwerpdocumentatie die op standaarden gebaseerd is en sla de aangepaste inhoud op in de bibliotheek.

MEP toolset

Deze software is speciaal voor loodgieterswerk en het ontwerp van mechanische en electrische producten. Converteer een reeks van enkele verscheidene blokken of symbolen. Of gebruik de afzonderlijke paletten en domeinspecifieke linten om uw workflowtaken te optimaliseren. Verbeter het uiterlijk van de documentatie en stimuleer de productiviteit van het tekenen.

MAP 3D toolset

Deze toolset biedt toegang tot GIS- en mapping gegevens bij ontwerp, planning en gegevensbeheer. Het bevat CAD-tools voor het toepassen van regionale en branche-specifieke standaarden en intelligente modellen. Open topografische gegevens direct vanaf de bron. Creëer modellen met punten en contourgegevens. Integreer GIS-gegevens in jouw organisatie voor het verbeteren van productiviteit en kwaliteit.


Raster Design Toolset

De Raster Design toolset biedt de mogelijkheid om gescande tekeningen te bewerken en rasterafbeeldingen te converteren naar DWG™-objecten. Gebruik standaard AutoCAD-opdrachten voor rasterregio's en basisvormen (REM - Raster Entity Manipulation). Wis eenvoudig rasterafbeeldingen, lijnen, cirkels en bogen. Creëer lijnen en polylijnen uit rasterafbeeldingen en converteer naar vectortekeningen. Of ontspikkel, verteken, spiegel en retoucheer afbeeldingen.

Werk waar en wanneer jij wilt!
AutoCAD Mobile & Web App

De AutoCAD Web & Mobile app zorgt voor een naadloze integratie op alle apparaten. Sla vanaf de desktop de tekening op in de Web & Mobile omgeving na het installeren van onze extensie. Je kunt deze tekening nu via de Web of Mobiele app openen en bewerken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Met de Web & Mobile App is het nu mogelijk om via bijvoorbeeld een tablet op locatie tekeningen aan te passen. 

Vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend je offerte voor AutoCAD 2023 aan! Met de offerte krijg je direct extra informatie over ons unieke kennisprogramma meegestuurd.
Vrijblijvende offerte

Koop je AutoCAD licentie bij CAD & Company!

Met onze coaching haalt jouw organisatie het maximale resultaat uit het ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën.

CAD & Company