arrow_drop_up arrow_drop_down
AutoCAD

AutoCAD

Autodesk AutoCAD is de nummer één CAD-software voor het maken van 2D- en 3D-ontwerpen. Met One AutoCAD kies je voor een compleet pakket inclusief gespecialiseerde toolsets, zoals Architecture, Electrical en Plant 3D.

AutoCAD toolsets

AutoCAD bevat industriespecifieke toolsets en intelligente objecten voor onder andere architectuur, werktuigbouwkunde en elektrische ontwerpen!

Architecture toolset

Deze software is speciaal voor architecten. Met de tekenfuncties kun je efficiënter tekenen, documenteren en ontwerpen in de vertrouwde AutoCAD-omgeving. Ontwerp en produceer bouwkundige renovaties en ontwerp wanden, deuren en ramen met elementen die echte beweging en constructie nabootsen. Creëer met de keynote-tools gedetailleerde onderdelen en documentatie of gebruik de Roombook-functie om meerdere afwerkingen op een oppervlak toe te passen.

Electrical toolset

Met AutoCAD Electrical kun je elektrische schema's snel en nauwkeurig ontwerpen en wijzigen. Minimaliseer de kans op fouten door kabels en label voor onderdelen automatisch te nummeren en geef nauwkeurige informatie door aan de productie in DWG™-tekeningen. Ontwerp eenvoudige elektrische ontwerpen met Circuit builder of detecteer met realtime foutcontrole problemen voor de bouwfase. 

Mechanical toolset

De Mechanical toolset is een ontwerp- en tekenpakket specifiek voor tekenaars en ontwerpers in de industrie. Het levert aanzienlijke tijdwinst op doordat complexe mechanische handelingen zijn vereenvoudigd. Versnel het ontwerpproces en houd tijd over voor innovatie door automatisch geometrie bij te werken na wijzigingen. Of isoleer en herstel groepen met lagen met lagenbeheer. Lever ontwerpdocumentatie die op standaarden gebaseerd is en sla de aangepaste inhoud op in de bibliotheek. 

Plant 3D toolset

Deze toolset is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die dagelijks betrokken zijn bij de realisatie van complexe ontwerpen in de chemie- en procesindustrie. Geef leidingen en onderdelen weer in kleur, op waarde van de eigenschap. Verbeter de weergave van schuinen lijnen in isometrische pijpleidingen. Valideer eenvoudig de P&ID gegevens. Of integreer de software met Vault-gegevensbeheersoftware.

MEP toolset

Deze software is speciaal voor loodgieterswerk en het ontwerp van mechanische en electrische producten. Converteer een reeks van enkele verscheidene blokken of symbolen. Of gebruik de afzonderlijke paletten en domeinspecifieke linten om uw workflowtaken te optimaliseren. Verbeter het uiterlijk van de documentatie en stimuleer de productiviteit van het tekenen.

MAP 3D toolset

Deze toolset biedt toegang tot GIS- en mapping gegevens bij ontwerp, planning en gegevensbeheer. Het bevat CAD-tools voor het toepassen van regionale en branche-specifieke standaarden en intelligente modellen. Open topografische gegevens direct vanaf de bron. Creëer modellen met punten en contourgegevens. Integreer GIS-gegevens in jouw organisatie voor het verbeteren van productiviteit en kwaliteit.

Raster Design toolset

De Raster Design toolset biedt de mogelijkheid om gescande tekeningen te bewerken en rasterafbeeldingen te converteren naar DWG™-objecten. Gebruik standaard AutoCAD-opdrachten voor rasterregio's en basisvormen (REM - Raster Entity Manipulation). Wis eenvoudig rasterafbeeldingen, lijnen, cirkels en bogen. Creëer lijnen en polylijnen uit rasterafbeeldingen en converteer naar vectortekeningen. Of ontspikkel, verteken, spiegel en retoucheer afbeeldingen.

AutoCAD Web & Mobile App

De AutoCAD Web & Mobile app zorgt voor een naadloze integratie op alle apparaten. Sla vanaf de desktop de tekening op in de Web & Mobile omgeving na het installeren van onze extensie. Je kunt deze tekening nu via de Web of Mobiele app openen en bewerken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Sla de bewerkingen op in de online omgeving en zet deze via de desktop weer op de lokale harde schijf. Met de Web & Mobile App is het nu mogelijk om via bijvoorbeeld een tablet op locatie tekeningen aan te passen. 

Meer informatie

Cookiestatement