Samenwerken met EVA

Workshop: Samenwerken met EVA

Rick van Schenk Brill

Woensdag 18 mei 10.00 tot 12.00 uur

Binnen de machinebouw worden projecten complexer, terwijl de time-to-market belangrijker wordt om concurrerend te blijven. Hierdoor kijken bedrijven steeds vaker naar Configure To Order (CTO). 

De uitdaging is dat veel van deze bedrijven zich juist onderscheiden door maatwerk en vaak een onderdeel leveren van een groter product, waardoor CTO niet geschikt blijkt te zijn.

Toch kun je ook als iedere opdracht maatwerk is jouw werk automatiseren en je procesflow (van sales tot productie) connecteren. Om dit te ondersteunen hebben we het EVA concept ontwikkeld. Het EVA concept bestaat uit vier pijlers. In deze workshop kijken we naar de derde pijler, namelijk Samenwerken.


Samenwerken met EVA

Om goede bedrijfsresultaten te behalen is samenwerking essentieel. Toch hebben de meeste organisaties hier moeite mee. Samenwerken gaat in de basis over mensen, maar deze mensen hebben wel de juiste tools nodig om te kunnen samenwerken. Het EVA concept zet dan ook flink in op het laten samenwerken van mensen. Niet alleen binnen een afdeling, maar ook tussen verschillende afdelingen en zelfs tussen de ketenpartners zoals klanten en toeleveranciers.


Programma

  • Korte introductie van EVA
  • Projectsync Vault/docs/fusion team
  • Thinclient
  • ECO
  • Navisworks
  • Viewables maken van 3D modellen

Klok icoon

Verminder engineeringstijd
Door repeterende handelingen te automatiseren

null

Vergroot verkoop
Met snelle, accurate maatwerk voorstellen inclusief 3D model en productspecificatie

null

Versnel de doorlooptijd
Van het hoofd orderproces

null

Verhoog kwaliteit
Door een uniform proces en gestandaardiseerde productdefinitie