3D-ontwerpen

Standaard implementatie 

3D-ontwerpen

Wil jij starten met 3D-ontwerpen? Met een standaard implementatie ben je snel op weg. Wij zorgen ervoor dat je omgeving volledig wordt ingericht met de juiste software en dat je hiermee snel aan de slag kunt. Eerst inventariseren we het kennisniveau binnen jouw organisatie. Met de juiste training coachen wij jou en je medewerkers zodat je zelf de toepassingen van de software goed onder de knie hebt. Natuurlijk vergeten we niet de benodigde hardware. De standaard implementatie ontzorgt je volledig met onze gestandaardiseerde aanpak.

PD&M Collection

Product, Design & Manufacturing (PD&M) Collection

Bespaar met de PD&M Collection op het bouwen van kostbare prototypes. Met de beschikbare softwarepakketten bereken en analyseer je jouw ontwerp vooraf. Het is zelfs mogelijk om de productie direct vanuit de geïntegreerde CAM-omgeving aan te sturen. De Collection biedt ook gereedschappen voor het ontwerpen van fabrieken.

Klassikale cursus

Opleidingsplan

In een intake stellen we samen een opleidingsplan op. Waar zijn jouw medewerkers al in gekwalificeerd? En wat wil jij bereiken met de 3D-ontwerpsoftware? Wij bieden verschillende uitbreidingscursussen aan om je te verdiepen in een specifiek onderdeel van jouw 3D-ontwerpsoftware.

Cursus Inventor

In de cursus Inventor leer je schetsen met Inventor. Je doet kennis en vaardigheden op voor het gebruiken van advanced modeling tools en entiteiten. Na het doorlopen van deze cursus maak en wijzig je zelfstandig digitale 3D-modellen en tekeningen met Inventor.

E-learning

E-learning Autodesk bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij een standaard implementatie krijg je 1 jaar toegang tot de Autodesk bibliotheek van de CAD & Company e-learning. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 50 e-cursussen, zoals Inventor en Fusion 360. Handig als naslagwerk!

Installatie en standaard configuratie

Installatie en standaard configuratie

Engineeringssoftware is geen alledaagse software waar een IT-afdeling regelmatig mee werkt. Een correcte installatie en configuratie is belangrijk voor de optimale prestatie van de software. Daarom installeren en configureren wij voor jou de PD&M Collection of losse programma's hiervan. Na afloop van de installatie testen wij of alles goed functioneert. Hierdoor kunnen de medewerkers van jouw organisatie en afdeling snel aan de slag.

Werkstation en 3D-muis

Werkstation en 3D-muis

Wij leveren en richten een werkstation in voor de PD&M Collection. Beschikt jouw organisatie al over een werkstation? Dan maken wij deze klaar voor de PD&M Collection. Wij kunnen daarnaast ook een 3D-muis leveren. Deze muis beschikt over intelligente knoppen om te ontwerpen in jouw 3D-pakket. 

CAD-management

CAD-management

CAD-data is complex. Om dit proces goed te stroomlijnen binnen de organisatie is het handig om een CAD-manager te hebben. De CAD-manager beheert en bewaakt de gestandaardiseerde configuratie-instellingen in Inventor. Ook alle verzoeken voor aanpassingen in ontwerpdata, zoals templates en bibliotheken lopen via de CAD-manager. Wij trainen en begeleiden de CAD-manager in het onderhouden en bewaken van de ontwerpdata. Wij kunnen dit zelfs volledig voor je uit handen nemen. 

IT-infrastructuur & onderhoud

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen.

Meer informatie

Wil je meer weten over standaard implementatie of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.