BIM aansluitpakket

Dit pakket geeft jou alle basistools om aan te sluiten bij BIM. Wij combineren onze ervaring van het BIM-proces met jouw productkennis om alle elementen beschikbaar te maken in een 'Digital Twin'. Zo borg je jouw bedrijfsstandaard en het BIM-proces om ook voor de toekomst klaar te zijn. 

AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, infra en installatie om projecten sneller, eenvoudiger en efficiƫnter te beheren en op te leveren.

Autodesk Build

Autodesk Build helpt jou om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vul je volledig digitaal in met jouw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening.

Begeleiding

Wij helpen de key-users bij het vastleggen en documenteren van de standaard werkwijze. In dit document vind je de informatie die jouw partners en opdrachtgevers nodig hebben. Wij begeleiden en leiden jouw key-users op in het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het bijhouden van statussen en het toevoegen van informatie tijdens de bouw. Dit doen we door samen te werken aan de 'Digital Twin' in een eerste project.

Cursus op maat

Samen bepalen we welke elementen van de BIM-software voor jou het belangrijkst zijn en de informatie die nodig is voor de begeleiding en documentatie op de bouw. Aan de hand hiervan stellen wij een cursus op maat samen. Zo leer jij met voorbeelden uit de praktijk werken met Revit, Autodesk Docs en Autodesk Build.  

E-learning bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit starten met BIM pakket krijg je 1 jaar toegang tot de bibliotheek van de CAD & Company e-learning inclusief o.a. Autodesk en Microsoft Office. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 100 e-cursussen, zoals Revit en Navisworks. Handig als naslagwerk!

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. Dit is allemaal onderdeel van het basispakket.

Meer informatie

Wil je meer weten over het BIM aansluitpakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.