BIM Big datapakket

Ben jij al aan het BIM'men maar raak je het overzicht kwijt door de hoeveelheid informatie? Kies dan voor inzicht met een big data analyse en dashboard. 

Big data analyse

Er lopen altijd meerdere projecten tegelijkertijd. Natuurlijk wil je de voortgang van alle projecten volgen. Je wilt weten welke elementen gebruikt zijn en wat voor informatie hieraan vasthangt. Wij onderzoeken en adviseren jou in het gebruik van de data. Dit doen wij door verschillende analyses over de projecten uit te voeren. Zo krijg je inzicht in toepassingsmogelijkheden voor jouw volgende projecten. 

Dashboard

Wil jij inzicht hebben in jouw data en uit te voeren kwaliteitscontroles? Kies dan voor een naar eigen wens ingericht dashboard. Wij helpen jou met het maken en koppelen van de juiste dashboards om goed inzicht te krijgen in jouw interne bedrijfsproces.    

Begeleiding

Wij begeleiden jou tijdens de eerste projecten met een big data analyse en een dashboard. Zo ben je verzekerd van een goede uitvoering en werk je tegelijkertijd aan een vaste werkwijze voor jou en je collega's. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het BIM Big datapakket of wil je een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.