BIM & GIM productiepakket

Bij projecten in de civiele techniek en infra werk je aan prachtige objecten die er in het echt net zo mooi uit zien als in 3D. Maar hoe werk je samen en deel jij de informatie die in het 3D-model aanwezig is? Met het BIM & GIM productiepakket communiceer je makkelijk met andere partijen en maak je ook op het project de informatie inzichtelijk en controleerbaar.

BIM 360 Build

BIM 360 Build helpt jou om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vul je volledig digitaal in met jouw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening. Met BIM 360 Docs beheer je documenten, tekeningen én modellen met het complete projectteam van ontwerp tot en met uitvoering. BIM 360 Field biedt jou toegang tot alle BIM- en projectinformatie op jouw mobiele apparatuur. BIM 360 Docs en BIM 360 Field zijn standaard onderdeel van BIM 360 Build.

Cursus BIM 360 Build

Wij trainen je in het gebruik van BIM 360 Build. Deze maatwerkcursus baseren wij op jouw real time project. Na deze cursus kun je:

  • BIM 360 Docs inrichten;
  • Teamleden uitnodigen;
  • Rechtenstructuur aanmaken;
  • Controlelijsten maken;
  • As-built informatie toevoegen aan je model.

Begeleiding

Wij begeleiden en adviseren je tijdens het hele implementatietraject van het BIM & GIM productiepakket. In een real time project gaan we samen aan de slag met het aanmaken van accounts, inrichten van een project en controlelijsten, opzetten van de workflow en stellen we de rechtenstructuur in. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het BIM & GIM productiepakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.