BIM & GIM startpakket

Met het BIM & GIM startpakket ben jij klaar voor de civiele- en infrasector van de toekomst. De nieuwste software biedt jou en je opdrachtgevers inzicht aan de hand van beschikbare openbare data en jouw eigen 3D creaties. Het maakt de projecten niet alleen overzichtelijk maar met de mogelijkheid om data toe te voegen ook nog eens slim en bruikbaar in de hele cyclus.

AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, infra en installatie om projecten sneller, eenvoudiger en efficiƫnter te beheren en op te leveren. De AEC Collection omvat o.a. InfraWorks en Civil 3D, essentiƫle software voor de infra en civiele techniek.

Cursus InfraWorks & Civil 3D

In deze maatwerkcursus komen zowel InfraWorks als Civil 3D aan bod. Je leert Civil 3D gebruiken voor 3D-modelleringen, analyses en volumebepalingen. Tijdens de cursus ga je ook ontdekken hoe je ontwerpen met InfraWorks vormgeeft in een grafisch realistische en contextuele omgeving.

Begeleiding

Wij begeleiden en adviseren je tijdens het hele implementatietraject van het BIM & GIM startpakket. We starten met de standaardisatie van jouw workflow en leggen bedrijfsspecifieke templates vast zodat jij een snelle start kunt maken.

E-learning Autodesk bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit BIM & GIM startpakket krijg je 1 jaar toegang tot de Autodesk bibliotheek van de CAD & Company e-learning. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 60 e-cursussen, zoals AutoCAD en Civil 3D. Handig als naslagwerk!  

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het BIM & GIM startpakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.