BIM-verbeteringspakket

Alle informatie is in je BIM-model beschikbaar en met de grootste zorg voorbereid. Maar klopt de informatie ook? Zijn de gebruikte onderdelen hetzelfde als in je model? Met het BIM-verbeteringspakket controleer jij in de praktijk aan de hand van je model de eisen en onderdelen. Ook koppel je controle- en opleverlijsten direct aan het element zodat een as-built model in het hele proces gemaakt wordt.

BIM 360 Build

BIM 360 Build helpt jou om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vul je volledig digitaal in met jouw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening. Met BIM 360 Docs beheer je documenten, tekeningen én modellen met het complete projectteam van ontwerp tot en met uitvoering. BIM 360 Field biedt jou toegang tot alle BIM- en projectinformatie op jouw mobiele apparatuur. BIM 360 Docs en BIM 360 Field zijn standaard onderdeel van BIM 360 Build.

Begeleiding

Het BIM-model groeit gedurende het proces van ontwerp tot realisatie. Per fase zijn er verschillende mogelijkheden en oplossingen om het model te verbeteren. De mogelijkheden en eisen die hieraan gesteld worden zijn per organisatie verschillend. Wij ondersteunen en begeleiden je in dit proces door de huidige workflow te inventariseren, vervolgens bekijken wij de mogelijkheden om deze workflow door te voeren en te verbeteren in het nieuwe digitale proces. Zo verbeteren en digitaliseren wij jouw proces aan de hand van een ‘live’ project. Het resultaat is een digitaal proces waarin je werkt aan het toevoegen van informatie aan je BIM-model. Ook verbeter je de kwaliteit in de uitvoering door digitaal controlelijsten en opmerkingen bij te houden.

Cursus BIM 360 Build

Samen bepalen we de voor jou belangrijkste elementen van de BIM-software en de informatie die nodig is voor de begeleiding en documentatie op de bouw. Aan de hand hiervan stellen wij een cursus op maat samen. Zo leer jij met voorbeelden uit de praktijk werken met BIM 360 Build, BIM 360 Docs en BIM 360 Field.

E-learning Autodesk bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit BIM verbeteringspakket krijg je 1 jaar toegang tot de Autodesk bibliotheek van de CAD & Company e-learning. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 50 e-cursussen, zoals BIM 360 Field en BIM 360 Docs. Handig als naslagwerk!  

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. Dit is allemaal onderdeel van het basispakket.

Meer informatie

Wil je meer weten over het BIM-verbeteringspakket of wil je een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.