Forma-autodesk

Online workshop: Conceptontwerpen maken en analyseren
met Autodesk Forma

Met Chris van der Fluit en Collin van Kooten

Chris van der Fluit

Donderdag 26 oktober 2023 15.00 - 16.00

Maak meerdere conceptontwerpen, voorspellende analysen en automatiseringen en leg zo een solide basis voor jouw bouwprojecten.

Projecten digitaal opleveren vanaf de eerste dag
Ken jij Autodesk Forma al? De AEC-cloudoplossing Autodesk Forma is gebaseerd op het voormalige Spacemaker en helpt plannings- en ontwerpteams om vanaf de allereerste dag projecten digitaal op te leveren. De oplossing is vooral geschikt voor architecten, stedenbouwkundigen en vastgoedontwikkelaars.

Complex 3D-ontwerp in minuten
Modelleer complexe ontwerpconcepten in een paar minuten, volledig in 3D. Test en analyseer eenvoudig meerdere oplossingen en optimaliseer je ontwerp.

AI aangedreven analysen voor slimmer ontwerpen
Krijg in real-time meer inzicht in de locatie en omgeving met behulp van door AI aangedreven analysen op belangrijke factoren zoals zonlicht, daglichtpotentieel, wind en microklimaat. Zo kun je snelle, slimme ontwerpbeslissingen nemen met minder risico's en de bedrijfs- en duurzaamheidsresultaten verbeteren.

In de workshop behandelen wij de volgende onderwerpen:

  • Starten met de te bebouwen omgeving/ kadasterkaart
  • Inladen van de 3D-omgeving
  • Concept ontwerpen aanmaken
  • Analysen maken rondom oppervlaktes, zon, wind, daglicht, klimaat en geluid
  • Integratie naar Revit


Aanmelden

Autodesk Forma is gratis te gebruiken vanuit de AEC Collection. Meld je vandaag nog aan voor deze workshop en ontdek de mogelijkheden. Heb je vragen? Stel ze gerust tijdens deze workshop. 

Datum

Donderdag 26 oktober 2023

Tijd

15.00 - 16.00

Locatie

Online

Kosten

Gratis