Samen de bouw slimmer maken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Collin van Kooten

Ontdek hoe jij de controle houdt op jouw projecten en de communicatie makkelijker maakt

Met een de blijvende vraag om huizen te bouwen, het verduurzamen van de huidige objecten, het slimmer maken van installaties maar ook de aanleg van infrastructuur heeft de bouw de komende periode voldoende werk te doen.

We weten ook dat de druk al hoog is. Een kleine miscommunicatie of niet bewuste fout kan zorgen voor vertraging met de daarbij behorende kosten en uiteindelijk dus minder marge. Als wij de komende decennia efficiënter willen werken en sneller willen bouwen met meer marge, dan moeten wij wat veranderen. 


In deze sessie laten wij samen met Autodesk zien wat de mogelijkheden zijn om de communicatie, het controleren en beheren van je project te verbeteren. Dit is voor iedereen van toepassing, of je nu aannemer, installateur of architect bent, gezamenlijk kunnen wij de bouw nog slimmer maken. Kom jij ook?

 

Programma

14.00 - 14.45: Introductie Autodesk Construction Cloud Sander Lijbers, District Manager bij Autodesk Construction Solutions

14.45 - 15:30: Autodesk Construction Cloud voor aannemers, architecten en installateurs Collin van Kooten, Business Developer bij CAD & Company

15.30 - 16.00: Afsluiting en tijd voor vragen


Datum

Donderdag 1 juli

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Online

Kosten

Gratis